De Geo Berciu,

Se pare că toate incidentele violente din ultima vreme au aceeaşi „cauză”. „Traversăm, de câteva zile bune, o perioadă de maxim energetic, o furtună magnetică produsă de un lanţ de erupţii solare, ceea ce explică morţile violente din ultima perioadă, fie că sunt accidente, fie că sunt sinucideri sau morţi subite. Incidentul în urma căruia a decedat pe loc mama Monicăi Gabor, moartea neaşteptată a regelui Florin Cioabă sau sinuciderea fotbalistului Costică Ştefănescu nu sunt întâmplătoare, pentru că nu există coincidenţe”, a explicat astrologul pentru ziarulring.ro.

Erupţii solare de proporţii

Pe 20 august, Soarele a erupt, lansând în spaţiu o „ejecţie de masă coronală”, un fenomen solar care expediază câteva miliarde de tone de particule solare în spaţiu.

Aşa cum prognozau marţi experţii NASA, peste aproximativ trei zile acesta ar putea ajunge în apropierea Pământului şi ar putea provoca tulburări geomagnetice.

Ejecţiile de masă coronală îndreptate spre Terra pot conduce la apariţia unui fenomen spaţial numit „furtună magnetică”. Aceasta apare atunci când aceste ejecţii de masă coronală canalizează cantităţi mari de energie spre învelişul magnetic al Terrei, magnetosfera, pentru o perioadă de timp mai îndelungată.

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV
GSP.RO

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV

Horoscop 20 octombrie. Ce zodie își recapătă liniștea și echilibrul interior
HOROSCOP

Horoscop 20 octombrie. Ce zodie își recapătă liniștea și echilibrul interior