De Denisa Macovei,

La 4 ani și jumătate, Filip, fiul cel mare al Ioanei Blaj și al lui Ducu Ion este deja un mic campion la motocross. Puștiul nu doar că merge impecabil cu motocicleta, dar se numără și printre cei mai talentați copii de la noi care practică acest sport. Chiar dacă motocrossul se poate încadra la categoria sport extrem, ținând cont că traseele nu sunt pe străzi, ci pe drumuri de munte, pe teren accidentat, actrița Ioana Blaj nu este deloc împotriva pasiunii fiului ei. Din contră, îl susține pe Filip și e cel mai vocal spectator, făcându-i galerie de pe margine.

Puștiul moștenește pasiunea de la tatăl lui

Se pare că pasiunea fost moștenită de puști de la tatăl lui, producătorul Ducu Ion.Născut într-o familie în care tatăl iese periodic la o plimbarea de seară cu motorul, Filip a luat contact cu mersul pe două roți încă de acum câțiva ani, ambii părinți vorbindu-i atât despre senzația pe care ți-o dă mersul cu motocicleta, cât și ce pericole presupune asta.

Ioana și Ducu mai au un băiețel de 2 ani și jumătate, Tudor, care, cel mai probabil, va preluat și el, din zbor, pasiunea pentru motoare a tatălui său și, mai nou, a frățiorului său.

Citeşte şi:

EXCLUSIV / George Pușcaș, întâlnire fabuloasă cu un fost star din Premier League: ”Mi-a fost o rușine, că nu știam de unde să-l iau”

Mirela Vaida prezintă „Acces Direct”, după ce Simona Gherghe a anunțat că renunță definitiv la emisiune

Actorul Vlad Ivanov va primi titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Botoșani

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează