Mergi direct la conținut »
Ioana Filimon, despre relația cu iubitul ei după ce a părăsit Ferma. "Nu m-am dus cu intenția de a mă cupla cu cineva"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ioana Filimon, despre relația cu iubitul ei după ce a părăsit Ferma. "Nu m-am dus cu intenția de a mă cupla cu cineva"

Ioana Filimon, despre relația cu iubitul ei după ce a părăsit Ferma. „Nu m-am dus cu intenția de a mă cupla cu cineva”

Ioana Filimon a explicat care este relația cu iubitul ei după ce a a părăsit emisiunea Ferma, de la Pro TV.

De Dana Aramă,

 

Ioana Filimon s-a numărat printre vedetele care au făcut parte din proiectul Ferma. Ioana Filimon a părăsit emisiunea în urma unui duel în care a fost învinsă de Geanina Ilieș.

Vedeta a fost invitată în platoul emisiunii moderate de Cătălin Măruță la Pro TV. Ioana Filimon a explicat care este relația cu iubitul ei după ce s-a speculat că s-ar fi despărțit de acesta.

„Nu ne-am certat. Suntem împreună în continuare… Eu la Ferma nu m-am dus cu intenția de a mă cupla cu cineva”, a declarat Ioana Filimon.


Acesta a explicat și cum a fost pentru ea experiența pe care a trăit-o la Ferma.

„A fost greu, dar foarte frumos. O experiență de neuitat. N-am mai putut. Nu am fost în formă. Pare usor de la TV când vezi duelurile, dar când ești acolo este cu totul altceva. Fără palma lui Moroșanu n-aș mai fi dus rundele. El a fost antrenorul meu, prietenul meu, a fost trup și suflet lângă mine”, a afirmat Ioana Filimon.

Citește și: OPINIE | Deși ministrul Sorina Pintea spune că pacienții vor plăti mai puțin, bolnavii rămân la mâna spitalelor private, dacă vor condiții mai bune

 

 

 

Close
Închide
  Close