MENIU CAUTĂ
, de Florian Gheorghe

VIDEO Ionuț Dolănescu i-a organizat o slujbă de pomenire tatălui său de la 10.000 kilometri distanță

Distribuie

Ionuț Dolănescu întreține permanent cultul pentru cel ce i-a fost tată, marele artist Ion Dolănescu. Astăzi, de Sfântul Ion, moștenitorul talentului defunctului rege al folclorului românesc, Ionuț a organizat de la 10.000 kilometri distanță o slujbă de pomenire a celui ce a fost marele artist Ion Dolănescu.

Aflat în Seattle, Washington, în plin turneu, Ionuț s-a ocupat de organizarea slujbei ce a avut loc la mormântul artistului din Cimitirul Bellu, procesiune condusă de prietenul de familie și duhovicul său, preotul paroh Emil Cărămizaru (”Biserica Sf Gheorghe”- Nou), cel ce i-a fost aproape și defunctului solist decedat în urmă cu zece ani.

Ionuț Dolănescu i-a organizat o slujbă de pomenire tatălui său de la 10.000 kilometri distanță

La slujbă au participat membri și prieteni de familie, chiar și câțiva admiratori ai lui Ion Dolănescu. În fiecare an, atât la marea sărbătoare creștină, dar și în ziua în care s-a născut Ion Dolănescu, plouă cu slujbă pe trei continente, în Europa, unde se află o parte a familiei sale, America de Nord (Statele Unite, unde locuiește Ionuț Dolănescu) și America de Sud (Costa Rica, unde locuiește și unde a fost ales deputat în Adunarea legislativă, Dragoș Dolănescu).

Ion Dolănescu a murit pe data de 19 martie 2019, la 65 de ani.

CITESTE SI:Radu Sîrbu, ex-O-Zone, face reality-show cu familia, pe modelul „The Osbournes”. Cum l-a inspirat rockerul Ozzy Osbourne pe muzician

Citește mai multe despre Ion Dolanescu pe Libertatea.

Comentarii