Mergi direct la conținut »
Ipostaza cu care Smiley a stârnit reacții în lanț pe internet. "Cine n-ar vrea să fie privit așa de Antonia"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ipostaza cu care Smiley a stârnit reacții în lanț pe internet. "Cine n-ar vrea să fie privit așa de Antonia"

Ipostaza cu care Smiley a stârnit reacții în lanț pe internet. „Cine n-ar vrea să fie privit așa de Antonia”

Smiley apare într-una dintre cele mai frumoase ipostaze alături de colega sa de breaslă, cântăreața Antonia.

De Dana Aramă,

În fotografia postată de Smiley pe o rețea de socializare, acesta apare alături de Antonia, care îl privește cu mare atenție, foarte concentrată la ce îi explică artistul.

„Mâna sus cine n-ar vrea să fie privit așa de Antonia.la.la”, a scris Smiley în dreptul imaginii.

Cu fotografia respectivă, Smiley a stârnit vii reacții în rândul numeroșilor săi fani.


„Adevărul este că Antonia este o femeie foarte frumoasă, trebuie să recunoaștem. și are un farmec aparte în privire. Și dacă aș fi bărbat, mi-ar face deosebită plăcere să fiu privit în acest mod”, „Și-a mai pierdut și Antonia din valoare. oricum se potrivea mai bine cu tine decât cu Velea”, „îți place, nu??? Trebuie să recunoaștem că e una dintre cele mai frumoase mame”, „Foarte frumoasă Antonia, dar și tu Smiley ești un bărbat superb”, „De o așa femeie te poți îndrăgosti instant!”, „Tu vezi ce privire pierdută are?”, „O femeie frumoasă cu o privire sexy”, ” Frumoasă și pare naturală, ceea ce mai rar găsim”, „Să-l întrebăm și pe Alex Velea”, „Te rupe Ginuța”, ” Tari amândoi”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la postarea făcută de Smiley.

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea de mai mulți ani. Din povestea lor de iubire s-au născut doi băieți: Dominic și AkimAntonia mai are o fiică, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano. 

Citește și: Mărturii despre șpăgile pentru cezariene! Sorina Pintea spune că nici moartea copiilor de la Giulești nu i-a făcut pe medici să renunțe la banii negri!

 

Close
Închide
  Close