Mergi direct la conținut »
Irina Binder, marcată de moartea Emmei Neagu, gimnasta de la Românii au talent | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Irina Binder, marcată de moartea Emmei Neagu, gimnasta de la Românii au talent | VIDEO

Irina Binder, marcată de moartea Emmei Neagu, gimnasta de la Românii au talent | VIDEO

Scriitoarea Irina Binder este marcată de moartea Emmei Neagu, gimnasta care a făcut senzație la Românii au talent și care a încetat din viață la vârsta de 15 ani.

De Dana Aramă,

Emma Neagu a murit pe 7 aprilie, la vârsta de 15 ani din cauza cancerului osos, boală cu care a fost diagnosticată acum doi ani. Anunţul a fost făcut de mai multe organizaţii şi fundaţii caritabile din Canada, acolo unde s-a născut.

Emma Neagu a făcut senzație la ediția din acest an a emisiunii Românii au talent, acolo unde a dansat senzațional în ciuda faptului că avea un picior amputat.

Moartea Emmei Neagu a marcat profund pe toată lumea. Printre cei care și-au exprimat tristețea față de dispariția adolescentei se numără și scriitoarea Irina Binder.

„Am plâns impresionată de această fetiță care a ales să-și amputeze piciorul doar pentru a putea dansa… și am admirat-o pentru că nu a renunțat la visul ei, pentru forța incredibilă, pentru seninătatea ei. Și am plâns aflând că a murit. O lecție de viață incredibilă… Și noi? Învățăm noi ceva din povestea ei? ? Învățăm noi să fim recunoscători pentru fiecare secundă de viață, pentru fiecare șansă, pentru oamenii buni? Învățăm noi să fim mai buni, să trăim frumos viața atât de prețioasă?”, a scris Irina Binder în mediul online.


Citește și: EXCLUSIV | AFACEREA COCAINA: Un tânăr român cărăuș de droguri din America de Sud în Europa, plătit cu 4.000 de euro pentru un transport, povestește ce sume imense trec prin mâinile traficanților și cum a fost prins și închis în Brazilia!

 

Close
Închide
  Close