Mergi direct la conținut »
Irina Columbeanu și-a donat economiile. Unde au ajuns banii adunați de fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Irina Columbeanu și-a donat economiile. Unde au ajuns banii adunați de fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu

Irina Columbeanu și-a donat economiile. Unde au ajuns banii adunați de fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu

Gest impresionant făcut de Irina, fiica Monicăi Gabor și a omului de afaceri Irinel Columbeanu.

De Dana Aramă,

Irina Columbeanu se află, până la începutul lunii septembrie a acestui an, în America, la mama sa, Monica Gabor. De altfel, în America a și fost operată Irina Columbeanu din cauza unor probleme la ochi.
Pe lângă distracția de care are parte în America, alături de mama sa, Monica Gabor, Irina este preocupată și de lucruri foarte serioase. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu și-a donat economiile. Banii au ajuns, prin intermediul unei biserici, la persoanele nevoiașe, după cum a anunțat chiar mama adolescentei.
„Irina a donat, din proprie inițiativă, toate economiile ei pentru niște familii care nu își pot permite să mănânce nici măcar un mic dejun. O iubesc pe fiica noastră, devine pe zi ce trece o persoană tot mai bună…”, a spus Monica Gabor.


Gestul Irinei Columbeanu a fost extrem de apreciat de internauți.
„Ce gest frumos, de la un copil frumos! felicitări pentru educația dată!”, „Bravo, irinuca!”, „respect, draga mea!”, „este o sufletistă”, „Cinste vou, părinților, pentru educația dată”, sunt mesajele primite de Irina Columbeanu și Monica Gabor pe internet.


Citește și: Bacalaureat 2018 – sesiunea de toamnă. Calendarul examenelor și afișarea rezultatelor


 

Close
Închide
  Close