Mergi direct la conținut »
Prima apariție a Irinei Columbeanu alături de mama ei după operația la ochi. La un eveniment cu fratele ei vitreg | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prima apariție a Irinei Columbeanu alături de mama ei după operația la ochi. La un eveniment cu fratele ei vitreg | FOTO

Prima apariție a Irinei Columbeanu alături de mama ei după operația la ochi. La un eveniment cu fratele ei vitreg | FOTO

Irina Columbeanu a avut prima sa apariție în public după operația pe care a suferit-o la ochi. Aceasta și-a însoțit mama la un eveniment de promovare a unor produse cosmetice.

De Dana Aramă,

La începutul acestei luni, Irina Columbeanu, fiica omului de afaceri Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, a fost operată în America, după ce a fost diagnosticată cu șalazion.
Irina Columbeanu a avut prima sa apariție în public după intervenția suferită. Zilele acestea, Irina Columbeanu și-a însoțit mama la un eveniment de promovare a unor produse cosmetice, care a avut loc în Beverly Hills.


La evenimentul respectiv, Monica Gabor a fost însoțită nu doar de fiica sa, Irina, ci și de fiul ei vitreg, Anthony, unul dintre băieții lui Mr. Pink, iubitul ei chinez.

„O zi de vară frumoasă cu “bebelușii” mei Irina Columbeanu și Antony”, a menționat Monica Gabor în dreptul unor imagini de la eveniment.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Miron Cozma, angajat fictiv de primarul Pandele. De un an și jumătate n-a trecut pe la serviciu!


 

Close
Închide
  Close