MENIU CAUTĂ
02 Iun. 2018 11:44

Irina Rimes, după anunțul că este noul jurat Vocea României: „Sper ca venirea mea să fie de bun augur”

Distribuie

Irina Rimes este noul antrenor de la Vocea României, anunțul fiind făcut în timpul finalei de la "Românii au talent". "Sper ca venirea mea să fie de bun augur", a declarat aceasta.

Irina Rimes va ocupa unul dintre scaunele juraților la Vocea României, după ce s-a vehiculat că Adi Despot și Loredana vor renunța la acest show.

Irina Rimes a fost prezentă pe scenă în finala Românii au Talent, care a fost câștigată de Emil Rengle. Atunci a fost făcut anunțul oficial. Cântăreața din Republica Moldova va fi noul antrenor de la Vocea României.

„Vreau neapărat să spun cât de mare este onoarea de a primi acest scaun de jurat de la Vocea României. Și o să muncesc, o să încerc să vă fac mândri (…) Sper ca venirea mea la Vocea României să fie de bun augur, să aducă un flavor nou”, au fost primele declarații, făcute de Irina Rimes, după acest anunț, pentru Unica.ro.

Irina Rimes – din Republica Moldova, în topurile din România

Originară din Republica Moldova, Irina Rimes a cucerit inimile tuturor celor din ţara ei natală după ce a participat într-un show de talente „Fabrica de staruri”, din Republica Moldova. Artista s-a mutat apoi în România, unde a început să se bucure de un succes foarte mare. Irina s-a lansat cu o piesă care a fost luni în şir pe primul loc în topurile de profil din România, „Visele”, iar de atunci piesele ei au fost nelipsite din topurile autohtone. Totodată, Irina Rimes a colaborat cu mai mulți artiști pentur care a scris piese, printre care Ieri erai – Raluka, Dor de tine – Antonia, Poartă-mă – Alina Eremia sau Sunt puternică – Andra.

Citește mai multe despre Vocea României pe Libertatea.

Comentarii