Mergi direct la conținut »
Iubita lui Boureanu și-a întrerupt cursurile începute la două facultăți. Laura Dincă face rochii cu care speră să ajungă în America
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iubita lui Boureanu și-a întrerupt cursurile începute la două facultăți. Laura Dincă face rochii cu care speră să ajungă în America

Iubita lui Boureanu și-a întrerupt cursurile începute la două facultăți. Laura Dincă face rochii cu care speră să ajungă în America

După multe tatonări, Laura Dincă pare să-și fi găsit adevărata vocație. Tânăra și-a întrerupt studiile universitare de două ori, întrucât a descoperit că designul vestimentar este pasiunea ei. În plus, are și o afacere cu haine, care îi ocupă tot timpul.

De Andreea Romaniuc Archip,

După terminarea liceului, Laura nu avea o idee clară asupra viitorului profesional. Prin urmare, a devenit studentă, însă a constatat că domeniile alese nu i se potriveau. Fără să stea prea mult pe gânduri, și-a întrerupt studiile.

Laura Dincă și Cristian Boureanu sunt împreună de 4 ani

„Nu am mai continuat cu facultatea. Am fost la ASE, la Management și la „Titu Maiorescu”, la Psihologie, dar le-am întrerupt”, ne-a spus iubita lui Cristian Boureanu.

În urmă cu doi ani, tânăra și-a făcut debutul în domeniul modei, cu sprijinul fostului politician. Se pare că a fost ideea lui Boureanu, care a sesizat potențialul creativ al jumătății sale.

Laura Dincă are o afacere cu rochii

„Fac rochițe, de doi ani sunt pe piață cu o firmă. Avem magazin la mall, avem un showroom, avem online, acum aștept să mă axez și pe America, ăsta este un plan și îmi doresc să ajung acolo. Să vedem cum ne duce viața și cum o să ne organizăm de acum încolo”, ne-a mărturisit ea.

Close
Închide
  Close