Mergi direct la conținut »
Iubita lui Gheorghe Turda a făcut o scenă de gelozie. S-a întâmplat în drum spre o emisiune TV
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iubita lui Gheorghe Turda a făcut o scenă de gelozie. S-a întâmplat în drum spre o emisiune TV

Iubita lui Gheorghe Turda a făcut o scenă de gelozie. S-a întâmplat în drum spre o emisiune TV

Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda a dezvăluit că mai tânăra lui iubită a făcut o scenă de gelzie în drum spre emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D.

De Dana Aramă,

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda, în vârstă de 70 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu Nicolatea Voicu, o solistă de muzică populară care este mai tânără ca el cu 23 de ani. Cei doi s-au mutat împreună de curând.

Gheorghe Turda și iubita sa au fost invitați în platoul emisiunii Teo Show, de la Kanal D. Artistul a dezvăluit că iubita sa a făcut o scenă de gelozie chiar în timp ce se aflau pe drum spre emisiune.

„Am un singur amendament, îi spun. Chiar pe drum s-a produs nu o ceartă, o discuție. Eu la volan, ea în dreapta. Să nu mai fie bănuitoare și atât”, a afirmat Gheorghe Turda.

„Lăsați, lăsați să nu dezvoltăm”, l-a întrerupt Nicoleta Voicu pe iubitul ei.

„Sunt geloasă pe șervețelele murdare de ciocolată”, a adăugat ea râzând.

„Dacă a fost în stare nu să îmi reproșeze… Am fost la o nută de curând, undeva la un local superior și am găsit un trandafir undeva într-un hol. Atât de frumos era și nu era veștejit, i l-am adus și i l-am oferi. Și zice: „Ăsta de unde l-ai furat?””, a povestit Gheorghe Turda.

„Îmi face tot felul de reproșuri că folosesc foarte mult telefonul. Mă caută lumea, ce să fac? Trebuie să răspund. Dar nu dau like-uri pentru cine nu mă interesează, de niciun fel”, a mai spus Gheorghe Turda.


Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN ITALIA/ Una dintre cele mai moderne nave militare din lume a fost lansată la apă. E spital mobil, centrală electrică plutitoare și produce apă potabilă!


 

Close
Închide
  Close