Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Iulia Albu, nevoită să sune la poliție în toiul nopții. „La ora asta șantierul este în toi. Este absolut incredibil”

Iulia Albu a postat pe contul de socializare un mesaj, în care își exprimă nemulțumirea față de activitatea unor muncitori, în toiul nopții, aproape de locuința ei. Vedeta a fost nevoită să sune la poliție, terorizată de zgomotul produs în zona de lucru.

De Livia Lixandru,

Se pare că Iulia Albu a apelat de mai multe ori la oamenii legii pentru a putea cumva să-i oprească pe muncitori să-și continue activitatea după asfințirea soarelui. 

View this post on Instagram

Am chemat politia. Este incredibil Asa ceva.

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on

“Deci uitați-vă și voi. La ora asta șantierul este în toi. Cine le-o da voie să facă acest zgomot noaptea.

Este absolut incredibil. Toarnă betoane, oare ce or face acolo!? Am sunat la poliție și abia aștept să văd ce se va întâmpla”, a spus Iulia Albu pe pagina de Instagram.

În scandal cu fostul soț

La scurt timp după ce Mihai Albu a declarat că fosta soție i-a interzis să își vadă fetița în ultimele două luni de izolare, Iulia a făcut prima declarație și a lămurit situația.

Pe Instagram, atunci când a fost criticată de un internaut pentru așa-zisa alegere de a-și izola fata de tatăl ei, Iulia Albu a avut o replică acidă la adresa fostului soț.

“Nu mai lua ca adevăr absolut elucubrațiile unui ipocrit. Efectiv ne rugăm de el să își viziteze copilul, iar el refuză, spunând că ne batem joc de el și că el nu are timp. 

El ar vrea să o vadă doar la el acasă, unde stă câte 8 ore pe tabletă și practic nu îl deranjează. În această perioadă o poate vedea strict în fața blocului, unde se pot juca și 3 ore, dar na, asta presupune un efort pentru el, din câte înțeleg”, a spus Iulia Albu, potrivit Spynews.

Close
Închide
  Close