Mergi direct la conținut »
Iulia Albu o comentează pe Andreea Raicu. "Cum e ea fericită singură și fără copii la, cred, peste 40 de ani"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iulia Albu o comentează pe Andreea Raicu. "Cum e ea fericită singură și fără copii la, cred, peste 40 de ani"

Iulia Albu o comentează pe Andreea Raicu. „Cum e ea fericită singură și fără copii la, cred, peste 40 de ani”

Fosta prezentatoarea de televiziune Andreea Raicu este una dintre vedetele care au fost comentate de Iulia Albu pe blogul său.

De Dana Aramă,

 

Ca în fiecare săptămână, fashion-editorul Iulia Albu le comentează pe vedetele din showbiz-ul românesc pe blogul său. Printre divele care au ajuns în vizorul Iuliei Albu se află și Andreea Raicu.

„Fericirea are chipul tău… cu lumina stinsă, firește

Andreea Raicu continuă seria dezvăluirilor despre propriile depresii și, în continuare, ca de obicei, ne învață cum este ea fericită singură și fără copii, la, cred, peste 40 de ani. Nu că ar fi ceva greșit în asta, doar că nu este neapărat o poveste în care eu sau alte persoane normale să și credem.

Cum era, Andreea, când se mai întâmpla vreun paparazzi cu tine nemachiată? Dintr-odată nu au mai modificat oamenii fotografia, nu-i așa? Se spune că orice faptă recunoscută este pe jumătate iertată, așa că… să-i acordăm și ei prezumția de ne… Dumnezeu știe ce!

Nu vă mai mințiți! Nu e nicio fericire să fii singură!

Castingul este deschis. Doritori?”, a afimat Iulia Albu pe blog.

Citește și: REPORTAJ EXCLUSIV/ 400 de români trăiesc într-o comună de dincolo de Cercul Polar /VIDEO

 

Close
Închide
  Close