Libertatea: Cum ţi se pare cel de-al treilea sezon “Vocea României”, comparativ cu precedentele?
Marius Moga: Mă încearcă aceleaşi sentimente, e frumos să vezi ambiţia în ochii oamenilor şi să-i ghidezi către trofeu, dar e mai puţin plăcut atunci când trebuie să renunţi la cei cu care te-ai împrietenit şi de care te-ai ataşat. Eu încerc să le dau sfaturi şi după ce nu mai sunt în concurs, pentru că adevărata carieră începe după show.
Se pare că eşti antrenorul care se întoarce cel mai greu… Care e candidatul ideal, ce anume trebuie să aibă el ca să te facă să te întorci?
Ureche muzicală, ritm, voce plăcută şi o interpretare vie, pe care s-o simţi chiar şi întors cu spatele. Mă întorc mai greu pentru că ştiu că tot eu o să lucrez cu ei apoi, aşa că încerc să aleg cumpătat încă de la audiţiile pe nevăzute.
Şi în viaţa de zi cu zi eşti la fel de exigent?
Cu mâncarea nu sunt chiar aşa. Dar în rest, muzical vorbind, la studio sau la “Vocea României” ori în America, lucrând cu alţi producători, sunt perfecţionist şi caut să-mi văd munca prin ochii celorlalţi. Sunt autocritic până când ajung la o formă care mă mulţumeşte.
Brenciu, comparat cu un cal fără frâie
Apropo de Brenciu, tachinările voastre reciproce din platou sunt savuroase. Până la urmă, ce aveţi de împărţit? Spaţiul de emisie. (râde) Ce te enervează la el?
Aceleaşi lucruri care îmi şi plac, nebunia şi spontaneitatea, mai ales când scapă frâiele şi aleargă pe câmp ca un cal sălbatic.
În viaţa de zi cu zi, îţi ieşi repede din sărite?
Îmi mai ies din sărite, e uman să te mai şi enervezi, toţi trecem prin asta din când în când, dar mai nou am pus o trambulină în studio şi, ca să ne păstrăm “în sărite”, sărim până ne calmăm.
Ai revenit din SUA în vară… Te mai întorci acolo?
Da, sigur. Chiar acum, până încep live-urile la “Vocea României”, fug puţin până în America. În Los Angeles am programate nişte sesiuni şi întâlniri, după care revin să facem show cu echipa Moga!
Cum este acolo? În ce oraş stai şi ce faci, concret? Povesteşte- ne…
Locuiesc în Los Angeles când sunt în SUA, ocazional mai merg şi la New York. Nu e o viaţă uşoară, sunt departe de prieteni şi de familie, dar e o chestiune de timp până când reuşesc să am atât de multă credibilitate încât să pot scrie şi de aici pentru acolo.
Ce celebrităţi ai cunoscut?
Nu multe. Şi nici n-am alergat după VIP-uri, dar lucrând în studiouri i-am întâlnit, în timp, pe Jordin Sparks, James Valentine şi Adam Levine de la Maroon 5, Max Martin, care este unul dintre producătorii mei model, Clive Davis, Dr. Luke, Randy Jackson şi mulţi alţii. Sunt oameni de la care ai ce să înveţi şi asta am făcut, am învăţat
Cu solistul de la Maroon 5, Adam Levine, în ce relaţii ai rămas?
Prima dată când ne-am întâlnit mi-a dat contactul lui, aşa că îi mai trimit, din când în când, câte o piesă care mi se pare că se potriveşte stilului lor, având în vedere că lucrează la un nou album. Vom vedea ce iese.
Te-ai gândit să te stabileşti definitiv acolo, cum au încercat şi alte vedete de la noi?
Îmi place România, e în continuare ţara mea preferată. America este ţara unde pot face ca muzica mea să se audă în toată lumea şi pentru asta merg acolo.
Ce ţi-a plăcut în SUA şi ce ţi-a displăcut?
Mi-au plăcut organizarea, modul de lucru, profesionalismul, lupta acerbă pentru a ajunge în top. Nu prea mi-a plăcut mâncarea, în schimb.
Cum te-ai acomodat cu diferenţa de fus orar?
Mă adaptez în câteva zile după ce ajung, iar la câte zboruri am făcut până acum peste Ocean, sunt pe jumătate imun la schimbarea de fus orar.
Ce-ţi trebuie, ca european, pentru a reuşi în SUA?
Îţi trebuie talent, noroc şi multă muncă, indiferent de unde vii.
Revenind la România, eşti foarte discret în ceea ce priveşte viaţa ta personală. Totuşi, spune-ne, ai sau nu iubită în acest moment?
Nu am o iubită acum şi prefer să fiu discret în legătură cu viaţa mea privată, pentru că aşa consider că e sănătos. Sunt destui cei care îşi trăiesc iubirea prin ziare şi la televizor, eu prefer intimitatea.
Cum e femeia ideală, în viziunea ta?
Sinceră, caldă şi iubitoare, dar cel mai mult înţelegătoare cu programul meu.
Îi place să fie agăţat de fete!
Faci primul pas când îţi place o femeie sau preferi să fii tu cel abordat?
S-a întâmplat şi să fac eu primul pas, dar şi să fiu abordat. Nu prea contează, atât timp cât eşti încântat de cunoştinţă.
Ce nu suporţi la o femeie?
Lipsa de sinceritate.
Cu Iulia Vântur în ce relaţii ai rămas? Mai vorbiţi, vă mai vizitaţi?
Ne mai auzim din când în când, am rămas în relaţii bune.
Dacă Iulia ar dori să revină la tine – e doar o presupunere -, ai accepta să reiei relaţia cu ea?
Ce întrebare demnă de un ziar care vrea să scoată titlul articolului de aici, ha-ha- ha! Eu nu pot prezice viitorul, doar viitoarele hituri. Glumesc…
Eşti un tip de casă?
Sunt un tip de studio, mai degrabă, dar mă adaptez vieţii în gospodărie şi ajut cu ce pot sau cu ce ştiu.
Te consideri un romantic? Oferi flori sau cadouri fără motiv?
Da, sunt romantic, dar uneori maschez asta cu o aparentă detaşare.
Ce-ţi lipseşte în acest moment?
Dragostea, dar vine ea! Ce-i al meu e pus deoparte, ştiu eu!
Care e cel mai penibil moment prin care ai trecut până acum şi cum l-ai depăşit?
A fost un moment la “Vocea României” când eu şi Brenciu ne certam. Mi-am ieşit din fire şi am ajuns să-l imit, doar ca să se vadă şi el din exterior. Erau tensiuni adunate în foarte multe zile de filmare şi am răbufnit amândoi. Probabil, oamenii vor râde când vor vedea scena respectivă, dar pe moment eram furioşi amândoi. Mie mi-a trecut după…
El n-a mai avut nici o iubită, despre ea s-a spus că ar fi trăit cinci idile
Iulia, ia uite ce ne-a mărturisit Marius Moga! «Tot ce-mi lipseşte acum e dragostea» INTERVIU

Iulia şi Marius s-au despărţit de două ori – prima dată în 2009, temporar, şi a doua oară în 2011, definitiv. Moga n-a înlocuit-o pe Iulia nici în pauza din 2009, nici după ce şi-au spus adio în 2011, dar blonda n-a fost la fel de statornică. În 2009, Iulia a avut o idilă scurtă cu Bogdan Vlădău, apoi a fost văzută în compania altor doi frumuşei celebri – handbalistul Marius Novanc, fostul soţ al Nicoletei de la Hi-Q, şi Nicolai Tand, care între timp a devenit jurat la show-ul culinar al Antenei 1, “Top Chef”. Anul trecut, despre Iulia s-a spus că ar fi căzut în mrejele omului de afaceri Dan Alexandru Moreno, supranumit Dan Circaru, care şi-ar fi lăsat businessul din America şi ar fi stat o perioadă în România de dragul blondei. Iar anul acesta, frumoasa vedetă a trăit cea mai intensă şi intens mediatizată poveste de dragoste, cu actorul indian Salman Khan.
«Sincer, o mai iubesc pe Iulia»
Iulia, ia uite ce ne-a mărturisit Marius Moga! «Tot ce-mi lipseşte acum e dragostea» INTERVIU

Anul trecut, în aprilie, la aproape un an de la despărţirea de Iulia, Marius Moga a dezvăluit, într-un interviu, că sentimentele lui pentru superba blondă sunt neschimbate. “Sincer, o mai iubesc pe Iulia. Când stai lângă cineva multă vreme, aşa se întâmplă. Noi nu am aruncat cu cratiţele unul după altul. Nu ne-am greşit unul altuia. Dacă e vreo femeie de la care am învăţat, în afară de mama, aceasta a fost Iulia. Ea m-a domesticit”, a spus atunci compozitorul.
Aseară, Brenciu a stricat scaunul de la «Vocea României»
Aseară, la “Vocea României”, penultima ediţie a audiţiilor pe nevăzute a fost plină de surprize şi lupte “până la abdicare”, vorba lui Brenciu. Spectacolul a avut de toate: rockeri, cântăreţi de canto clasic, artişti consacraţi, chiar şi un primar (Alin Nica din Dudeştii Noi) , precum şi nelipsitele bătălii verbale între Moga şi Brenciu. Horia a intrat din nou în război cu propriul scaun, pe care l-a stricat din prea mult zel, Lori a plâns de emoţie, iar Moga şi Smiley au avut impresia că trăiesc un dejavu când şi-au întors scaunele către o concurenţă. La final, Lori, Moga şi Brenciu au strâns fiecare câte doisprezece concurenţi în echipă, iar Smiley, unsprezece.
Iulia Vântur a purtat o ROCHIE APROAPE IDENTICĂ cu a iubitei manelistului Nicolae Guţă! „CURAT PLAGIAT, nu alta”
DRAMA SENTIMENTALĂ A LUI MARIUS MOGA. „În curând, o să compună numai BALADE”
Marius Moga a câştigat procesul privind taxa de înmatriculare a maşinii sale

„Ce chirurg poate să facă asta?!” » Incredibil cum arăta această femeia înainte
PARTENERI - GSP.RO
„Ce chirurg poate să facă asta?!” » Incredibil cum arăta această femeia înainte
Marian, dezvăluire ȘOCANTĂ despre moartea Mădălinei Manole. Se schimbă TOT ce știam!!
Playtech.ro
Marian, dezvăluire ȘOCANTĂ despre moartea Mădălinei Manole. Se schimbă TOT ce știam!!
Cum a fost găsit Petrișor, românul care a dispărut la granița dintre Slovacia și Ungaria. Mesajul familiei
Observatornews.ro
Cum a fost găsit Petrișor, românul care a dispărut la granița dintre Slovacia și Ungaria. Mesajul familiei
Horoscop 25 iunie 2021. Peștii își vor pune mai multe întrebări și vor găsi și răspunsurile cele mai bune
HOROSCOP
Horoscop 25 iunie 2021. Peștii își vor pune mai multe întrebări și vor găsi și răspunsurile cele mai bune
Se întorceau acasă din Italia, când au fost loviți de tragedie. Nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat când au ajuns în Cluj. VIDEO
Știrileprotv.ro
Se întorceau acasă din Italia, când au fost loviți de tragedie. Nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat când au ajuns în Cluj. VIDEO
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Telekomsport
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
1.000mp de ziduri devin opere de artă ce purifică aerul din București (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
1.000mp de ziduri devin opere de artă ce purifică aerul din București (PUBLICITATE)