Mergi direct la conținut »
Iuliana Luciu a făcut mărturisiri despre bărbații din viața ei. "Nu erau pregătiți"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iuliana Luciu a făcut mărturisiri despre bărbații din viața ei. "Nu erau pregătiți"

Iuliana Luciu a făcut mărturisiri despre bărbații din viața ei. „Nu erau pregătiți”

Iuliana Luciu s-a confesat astăzi în cadrul unei emisiuni de televiziune. Ea a vorbit despre bărbații din viața sa și a mărturisit că își dorește o familie și copii.

De Dana Aramă,

Iuliana Luciu, care la începutul anului trecut a demisionat din postul de asistentă de la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1, a fost prezentă la o emisiunea de la Pro TV. Iuliana Luciu, care recent a fost dusă de sora sa mai mare, Nicoleta Luciu, la control la medicul dermatolog, a fost o apariție extre de sexy în platoul.

Ea a vorbit despre bărbații din viața sa și a mărturisit că își dorește o familie și copii.


Te-ar putea interesa și: EXCLUSIV/ Mihaela Borcea și-a dus fiul de mână să-și taie stomacul. Decizie radicală a lui Patrick Borcea la 20 de ani


Iuliana Luciu a făcut mărturisiri despre bărbații din viața ei. „Unii bărbați au fost speriați de gândul ăsta”

„Toate lucrurile se întâmplă când vrea Dumnezeu. Oricât de tare mi-aş dori o familie,, îmi doresc şi eu să fiu la casa mea, dar nu ştiu cum se face că unii bărbaţi au fost speriaţi de gândul ăsta, sau poate nu erau pregătiţi. Sunt convinsă că la un moment dat o să iasă soarele şi pe strada mea. Niciodată nu am făcut presiuni. Eu aştept să mă mărit. Mi-ar fi plăcut să vin să spun că mă mărit sau că o să fac un copil”, a declarat Iuliana Luciu.

Sora cea mică a Nicoletei Luciu a dezvăluit și ce regim a ținut pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună.

„Am ţinut un regim. Am mâncat salate şi peşte. Sunt în forma pe care mi-o doream. Important e să te iubeşti oricum ai arăta. Cum te simţi în interior se vede şi în exterior”, a mai spus Iuliana Luciu, care a afișat un decolteu generos la TV.


Citește și: Lovitura primită de Boureanu. Anunțul de ultimă oră al procurorilor. Este acuzată și iubita lui!


Close
Închide
  Close