De Andreea Romaniuc Archip,

Ca majoritatea oamenilor, actrița s-a trezit deodată cu un alt stil de viață la care a trebuit rapid să se adapteze din cauza pandemiei de COVID-19. Cu filmările la serialul „Vlad” (PRO TV) suspendate, actrița s-a izolat în propria locuință, concentrându-și atenția pe activități casnice și alte acțiuni, pentru care nu avea nevoie de o pregătire minuțioasă în ceea ce privește look-ul.

Solicitată pentru o intervenție online, Monica Bârlădeanu și-a reamintit de cochetăria care o caracterizează și cu care și-a obișnuit publicul, așa că a trecut la treabă: „Am citit o poveste online unor copilași pentru care m-am «primenit» un pic și am tresărit când m-am văzut din nou machiată și îmbrăcată ca-n vremurile bune”, a anunțat ea pe Instagram.

Atunci când e nevoită să iasă din casă pentru cumpărături, actrița nu se desparte de mască. Așa a procedat de la primele cazuri de COVID-19 în România, încercând să ignore reacțiile unor oameni.  „Eu îi zic responsabilitate, chiar dacă vreo doi îți râd în ceafă că ești paranoică și excesivă”, a precizat ea.

Foto: Instagram

Citeşte şi:

Fiica lui Răzvan Fodor nu a primit prea bine vestea că tatăl său va pleca de acasă, la Asia Express. „A dezvoltat și niște ticuri anxioase”

Toată lumea îl știe ca dansator profesionist și jurat la „Românii au talent”. Mihai Petre: „Meseria mea este de analist politic”

Gina Pistol se relaxează gătind: „Mă pricep cel mai bine la ciorbe și la pui cu curry în stil indian”

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite