Joana Benedek este una dintre româncele care au reușit să se impună peste hotare.  Stabilită de mulți ani în Mexic, vedeta a cucerit milioane de fani cu aparițiile sale din telenovele care s-au bucurat de un imens succes la public.

De câțiva ani, însă, frumoasa româncă s-a retras din lumina reflectoarelor. Ba chiar s-a spus că s-ar fi pocăit, din cauza mesajelor postate pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Vedeta a acordat un interviu pentru femeide10.ro, în care a lămurit lucrurile.

 

Joana Benedek spune tot adevărul. „M-am retras total. Dar momentan”

 

„M-am retras total. Dar momentan. Și-am făcut-o eu însămi din propria-mi decizie. Au fost 5 ani dedicați „pentru mine”. Pentru proiectele mele personale, pentru viața mea interioară și de familie! Am citit de multe ori, în presa românească, speculații cum că m-aș fi retras în mânăstire, că m-am pocăit, c-am renunțat la showbizz pentru Dumnezeu… Nimic mai fals și mai ilarios. N-am replicat niciodată, pentru că nu replic unui non-sens. M-a amuzat și făceam eu însămi glume pe tema asta, cu cei apropiați. Adevărul însă este că m-am dedicat mie, proiectului meu personal și intim, despre care nu voi da multe detalii. De asemenea m-am dedicat dezvoltarii mele intelectuale, spirituale, psihologice.
Am studiat multe. Multe inițieri în Reiki, Energia Universală, Magnified Healing, Theta Healing, Inima Iluminată de Drumvalo Melchizedek, Reiki angelic, Radiestezie, Meditații, cursuri despre psihic, suflet, emoții, energie, meditație, fizica cuantică, Medicină Tradițională Chineză (MTC)…
Iar dacă toate acestea provin de la Marea și Unica Sursa Creatoare în Univers, pe care în mod comun, noi oamenii o numim Dumnezeu, atunci DA,
mi-am dedicat ultimii 5 ani de zile exclusiv lui Dumnezeu!”, a declarat Joana Benedek, care a transmis un mesaj românilor după alegeri în 2016.

„Nu-mi pare rău de nimic. Absolut nu! Chiar nu am de ce! N-am făcut niciun compromis, niciodată, cu nimeni. Pot sta cu fruntea sus și sunt mândră că o pot face. Dar și în acest sens trebuie sa-i mulțumesc, din nou, lui Dumnezeu, care m-a protejat întotdeauna de cei rău-voitori”, a mai spus superba actriță originară din România.

Joana Benedek a jucat în telenovele de mare succes, precum: „Angela”, „Mujeres engañadas”, „Amigas y rivales”, „De pocas, pocas pulgas”, „Barrera de amor”, „La fea mas bella”, „Destilando Amor”, „Hasta que el dinero nos separe”, „Dos hogares” și multe altele.

Urmărește-ne pe Google News