Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Julie Gayet, iubita preşedintelui Franţei, Francois Hollande, nominalizată la Oscarurile cinematografiei franţuzeşti

Julie Gayet, iubita preşedintelui Franţei, Francois Hollande, nominalizată la Oscarurile cinematografiei franţuzeşti

De Simona Josan,

Culmea este că rolul pentru care ar putea câştiga un Cesar este cel din pelicula „Quai d’Orsay”, un film regizat de Bertrand Tavernier, în care ea interpretează un personaj politic: pe Valérie Dumontheil, consilierul pe probleme africane al ministrului de Externe francez.
Cea de-a 39-a gală de decernare a premiilor César va avea loc pe 28 februarie, la Théâtre du Châtelet din Paris, şi va fi difuzată în direct de postul Canal+.
Şeful statului francez a declanşat un întreg scandal în Hexagon, după ce paparazzii l-au surprins în comapania actriţei Julie Gayet, în timp ce acesta se afişa oficial cu jurnalista Valerie Trierweiler. Aceasta din urmă a suferit o criză de gelozie şi o depresie cruntă în urma căreia a necesitat spitalizare, după ce a văzut imaginile în revista „Closer”.
Despre aventurile amoroase ale lui Francois Hollande şi despre poveştile prietenelor-partenere de viaţă ale acestuia, socialista Segoyene Royal (50 de ani), jurnalista Valerie Trierweiler (49) şi, mai noi actriţa Julie Gayet (41) – au curs râuri de cerneală, supranumit şi „preşedintele Casanova”.
Foto: Epa, Northfoto

Close
Închide
  Close