Mergi direct la conținut »
Julio Iglesias și fiul său au cântat la Iași | Fanii, dezamăgiți de organizare
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Julio Iglesias și fiul său au cântat la Iași | Fanii, dezamăgiți de organizare

Julio Iglesias și fiul său au cântat la Iași | Fanii, dezamăgiți de organizare

Dezamăgire mare pentru fanii lui Julio Iglesias,  din cauza sonirizării proaste din timpul concertului, susținut pe stadionul Emil Alxandrescu din Iași.

În deschiderea concertului de aseară al veteranului Julio Igresias a cântat fiul acestuia mai mare, Julio Iglesias Jr, care, după câteva melodii, a mers în public, unde s-a lăsat fotografiat și îmbrățișat de fețe. După ce Iglesias Jr. a încins atmosferă, pe scenă și-a făcut apariția tatăl sau, care a a povestit nostalgic frânturi din viață sa, între melodii

”Când aveam 21 de ani și am venit pentru prima oară în România, făceam dragoste înainte de concert și după concert. Acum, dacă fac dragoste înainte, nu mai pot să țin concertul, iar dacă fac după ajung la spital”, le-a povestit artistul fanilor.

Problemele de sonorizare i-au dat însă dureri de cap lui Iglesias. Acesta a spus de nenumărate ori că-i bubuie urechile și le-a cerut în zadar celor care se ocupau de sunet să remedieze problemă. ”Sonorizarea a fost foarte proastă. Păcat. Multe melodii nici măcar nu s-au înțeles”,  a spus un fan al cânătrețului.

Locuri neocupate, dar fani ținuți pe afară

Pentru mulți dintre cei prezenți la concert, trecuți de a două tinerețe, glumele și povestirile lui Julio Iglesias au rămas neînțelese. S-au mulțumit însă să asculte melodiile care le-au făcut tinerețea frumoasă. ”Eu am 63 de ani și recunosc că nu cunosc limbă engleză. Nu am înțeles mai nimic din ce a spus Julio Iglesias, în schimb îmi place cum cântă”, a declarat o bunica venită cu nepoțica.

Jumătate din stadion era gol, iar cei care și-au dorit să vadă concertul au putut cumpăra bilete chiar și în ziua evenimentului. Însă au existat și nemulțumiți, care  au declarat că fost ținuți la poartă stadionului, pentru că nu și-au mai putut cumpără bilete. ”Eram prin zonă și am vrut și noi să intrăm la concert. Nu am avut cum să cumpărăm bilete de la intrare și nu ne-au lăsat să mai intrăm”, a spus dezamăgit un ieșean.

 

Urmareste cel mai nou VIDEO
Cum «vede» lumea un nevăzător
 
 
Close
Close
Închide