Mergi direct la conținut »
Kamara, detalii despre rolul de tată singur. “Nu am mai trait așa moment “
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Kamara, detalii despre rolul de tată singur. “Nu am mai trait așa moment “

Kamara, detalii despre rolul de tată singur. “Nu am mai trait așa moment “

Kamara a divorțat pentru a doua oară și mărturisește că cele două episoade nu au fost prea plăcute. Artistul își dedică timpul creșterii băiețelului său și își dorește să se concentreze pe carieră, pentru a-i oferi acestuia o viață mai bună.

„Tocmai am sosit de la mare, cu Leon. Am venit cu bagaje, cu tot. Am venit cu trenul, mie îmi place foarte mult cu trenul, e mult mai confortabil cu trenul, ajungi în două ore. Leon este foarte atașat de mine, de mama lui și de bona lui și în permanență trebuie să fie cineva lângă el. A început să facă mofturi dacă nu i se pune piesa preferată.  Eu, așa de fel, am hotărât să nu mai vorbesc despre relațiile mele, deloc, e mai bine așa. Eram căsătorit, puteam să discutăm, era o chestie sigură…S-au întâmplat multe și prefer să nu știe nimeni nimic.

M-am căsătorit de două ori, a fost dovada că sunt serios. Nu m-am căsătorit în fața lui Dumnezeu. Când va fi să fie cu a treia,…va fi și cu cununie religioasă. Femeia perfectă nu trebuie să fie cum au fost celelalte, că s-a văzut, să nu mai fie ce a fost în trecut, să vrea să fie cu mine ca om, nu neapărat să mă ia ca artist. Cel mai tare moment a fost cu fiul meu azi, în mare, cum ne-a lovit valurile și el râdea. Nu am mai trăit așa moment și mă bucur că azi am făcut cu el această amintire. El are tetrapareză spastică, iar să fie el bine e visul meu. Trebuie să continui din punct de vedere artistic, ca el să fie bine” a spus Kamara, la „Agenția VIP”.  Recent, Kamara a vorbit despre adevăratele probleme de sănătate ale băiețelului său.

Citește și:

SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

Fosta iubită a lui Vârciu preferă să-și care fetița după ea, decât să angajeze bonă. Anastasia are doar 11 luni

Close
Închide
  Close