Mergi direct la conținut »
FOTO | Kevin Spacey a pledat nevinovat în fața judecătorilor. Actorul a fost pus sub acuzare pentru că ar fi pipăit un adolescent Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | Kevin Spacey a pledat nevinovat în fața judecătorilor. Actorul a fost pus sub acuzare pentru că ar fi pipăit un adolescent

FOTO | Kevin Spacey a pledat nevinovat în fața judecătorilor. Actorul a fost pus sub acuzare pentru că ar fi pipăit un adolescent

Actorul american Kevin Spacey, cunoscut pentru rolul său din serialul House of Cards, a apărut în fața instanței, unde a fost pus sub acuzare pentru că pipăit un adolescent în vârstă de 18 ani, angajat al unui restaurant din Nantucket Island (Massachusetts). În fața judecătorilor, actorul a pledat nevinovat. 

De la primele ore ale dimineții, trotuarul din fața tribunalului din Nantucket a fost ocupat de jurnaliștii care așteptau să surprindă momentul în care Kevin Spacey intră în clădire, scrie CNN.

Singura cerere a procurorilor a fost ca actorul să nu se apropie de presupusa victimă numită în plângerea judecătorească și să nu contacteze familia acesteia. Judecătorul pe masa căruia se află cazul a acceptat cererea.

Actorul a intrat în sala de judecată alături de doi avocați și a dat din cap (în sens afirmativ) atunci când i s-a spus să nu ia legătura cu victima.

În fața instanței, Spacey a pledat nevinovat față de acuzațiile care i se aduc. Judecătorul Thomas Barrett, de la tribunalul Nantucket (Massacusetts), a dispus, după audierea în instanţă, ca actorul să fie lăsat în libertate pe cauţiune.

Următoarea audiere a fost stabilită pentru data de 4 martie. Atunci, actorul nu va mai avea obligația de a apărea în fața instanței, dar este obligat să răspundă la telefon judecătorilor în cazul în care va fi sunat.

Kevin Spacey, în vârstă de 59 de ani, este acuzat de agresiune sexuală, el riscând o pedeapsă de 5 ani de închisoare. El este judecat după ce prezentatoarea Heather Unruh a declarat că Spacey i-a pipăit în zonele genitale fiul, în vârstă de 18 ani, într-un bar.


CITEȘTE ȘI: REPORTAJ/ Sărbătoare la Pietroşani, Prahova: cai aduşi la botezat în zi de sărbătoare, bătuţi cu sălbăticie: „Fir-ar mă-ta a dracului!”/ VIDE0&FOTO


FOTO: EPA

Close
Închide
  Close