Mergi direct la conținut »
Kinga Sebestyen aniversează 10 ani de când a lansat Kangoo Jumps în România
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Kinga Sebestyen aniversează 10 ani de când a lansat Kangoo Jumps în România

Kinga Sebestyen aniversează 10 ani de când a lansat Kangoo Jumps în România

Kinga Sebestyen va organiza în luna martie o ediție cu totul specială a campaniei sale caritabile Kangoo Jumps pentru Viață. Ediția din acest an se suprapune cu aniversarea a zece ani de când renumita antrenoare a lansat fenomenul Kangoo Jumps în România.

De Livia Lixandru,

Astfel se face că în luna martie va avea loc o serie de evenimente sportive interesante în Miercurea Ciuc, la care vor participa instructori Kangoo Jumps din 40 de țări printre care Germania, Austria, Ungaria, Suedia, Bulgaria, Croația, Italia, Serbia, Grecia, SUA, Marea Britanie și Argentina. Aceștia vor sosi în România pentru a ține clase de Kangoo Jumps, programe speciale de fitness și aerobic, pentru a-i fi alături Kingăi pentreu această aniversare rotundă.

În luna martie, așa cum se întâmplă de nouă ani încoace, Kinga Sebestyen va dona banii strânși din urma claselor de Kangoo Jumps predate pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, aflați în Centrul Steluțelor, sub îngrijirea Asociaiei M.A.M.E. La fel vor proceda și instructorii săi acreditați de Kangoo Jumps de pe tot teritoriul țării, unindu-și forțele pentru a contribui la un mai bun suport al micuților care au nevoie de tratament și îngrijire specială.

În weekendul 17-18 martie, la Miercurea Ciuc vor avea loc ore speciale de Kangoo Jumps, programe cu care au reușit să slăbească și să se tonifieze mii de români de toate vârstele. Tot atunci se vor lansa și programe noi menite să ofere o soluție sănătoasă pentru toți cei care vor să revină în formă prin sport și alimentație echilibrată.

Kinga Sebestyen este instructor de Kangoo Jumps, distribuitor al celebrelor ghete, cea care poate pregăti și acredita noi instructori Kangoo Jumps. Antrenoarea a ajutat mii de oameni să slăbească prin intermediul programului său Fat Burning by Kinga, ce se desfășoară în multe săli de sport din țară (www.kangooclub.ro).

Citește și

EXCLUSIV/Soarta teribilă a solistei Gigi Marga, o legendă a muzicii românești. Autoritățile au internat-o într-un azil din New York

Halep a semnat deja cu Nike! Suma pe care noul sponsor al Simonei o plătește fostului lider din tenis

 

Close
Închide
  Close