Mergi direct la conținut »
La prima întâlnire, au împărţit un biscuit dietetic! Gabi Cristea & Tavi Clonda, început de idilă timid
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > La prima întâlnire, au împărţit un biscuit dietetic! Gabi Cristea & Tavi Clonda, început de idilă timid

La prima întâlnire, au împărţit un biscuit dietetic! Gabi Cristea & Tavi Clonda, început de idilă timid

După o căsnicie nefericită, încheiată cu scandal, Gabi Cristea pare să-şi fi găsit jumătatea potrivită. Tavi Clonda i-a devenit iubit în 2013, iar anul acesta, în aprilie, a avansat la statutul de soţ. Cei doi se iubesc în continuare ca la început, iar vedeta Kanal D susţine că, din fericire, nu s-a schimbat nimic după ce şi-au oficializat relaţia: “Nu s-a schimbat absolut nimic şi mie mi se pare că abia când se schimbă ceva e o problemă. Nu e nici o diferenţă. Eu nu simt că mă sufoc şi nici el nu simte că se sufocă, ba mai mult, dacă avem treabă separat, nu ştim cum să facem să ne întâlnim mai repede acasă”. Pe Gabi o încearcă nostalgia când îşi aminteşte de prima lor întâlnire, de emoţiile inerente şi de faptul că, o vreme, nu s-a clarificat nimic între ei. “Am organizat o seară de film şi l-am invitat şi pe el. Părea că se întrevede ceva, dar nu era nimic palpabil. Mi-aduc aminte că eram destul de stresată: putea să se întâmple ceva, dar la fel de bine putea să nu se întâmple. Eram într-un grup restrâns, în sensul că erau prietenii mei cei mai buni, el şi cu mine, adică eram în patru la film. Asta, fiindcă nu aveam chef să scrie ziarele nişte lucruri aiurea, dacă nu era să fie”, ne-a povestit ea.

De Andreea Archip, Ana Maria Păsat,

«N-am crezut niciodată că voi avea o relaţie la serviciu!»

În timpul vizionării, pe Gabriela şi pe Tavi i-a apucat foamea. Una de zile mari. “Am cotrobăit prin poşetă – eu întotdeauna am câte ceva de ronţăit, ca toate femeile, prin poşetă – şi am găsit un biscuit dietetic, pe care l-am împărţit. L-am întrebat: «Ţi-e foame?». Era şi el leşinat, dar, săracul, nu zicea nimic. Atunci, nu s-a întâmplat nimic. Ne-am dus acasă şi ne-am văzut de treburile noastre. A mai durat un pic, am mai tatonat terenul şi eu, şi el, şi la un moment dat am tatonat… până am atins. N-am crezut nici­odată în viaţa mea că voi avea o relaţie la serviciu şi eram împotriva relaţiilor la serviciu. Mă gândeam: cum să mă mărit cu un tip cu care şi lucrez? Dar uite că viaţa îţi rezervă tot felul de surprize şi mie mi-a rezervat una chiar foarte plăcută”, ne-a mărturisit vedeta.

Cămaşa roşie i-a decis destinul

Când a aflat că va fi coleg cu Gabriela Cristea, lui Tavi Clonda nu i-a trecut nici o clipă prin cap că între ei se va naşte o idilă. După o vreme însă, a ajuns s-o cunoască mai bine şi şi-a dat seama că e femeia pe care şi-o doreşte alături. Cântăreţul îşi amin­teşte şi acum momentul în care s-a îndrăgostit de Gabi.
“Dacă înainte mi-ar fi spus cineva că o să fim împreună, nu l-aş fi crezut. Eram prieteni de mult timp, pe Facebook, dar nu ne băgam în seamă. Într-o zi, Gabi a venit la emisiune îmbrăcată într-o rochie roşie. Din momentul ăla, parcă am fost fulgerat, îmi doream să fiu cu ea. Aşa că am încercat s-o cuceresc. A doua zi, mi-am luat şi eu, special, cămaşa roşie pe care o ţineam în şifonier de patru ani şi pe care până atunci nu o purtasem niciodată. Aşa a început povestea noastră. Ea a sesizat şi m-a întrebat ce-i cu mine de am venit în roşu. Acum pot spune că este singura femeie cu care mi-am dorit vreodată să am copii”, a povestit Tavi Clonda pentru Libertatea.
Gabriela şi Tavi au făcut risipă de gesturi tandre în emisiune, după ce s-a aflat că formează un cuplu. Spun că se potrivesc perfect, deşi ea e mai mare decât el cu 5 ani, şi că tot ce le mai lipseşte ca să fie împliniţi este un copil…

Close
Închide
  Close