De Florian Gheorghe,

Vindecată după viroza care a forțat-o să-și anuleze toate cele trei concerte programate în luna noiembrie, Lara Fabian vine în cele din urmă în România, anul acesta, însă doar la Craiova. Artista va cânta doar la Sala Polivalentă din Bănie, pe 12 decembrie (evenimentul fusese programat inițial pe 17 noiembrie). La București, organizatorii nu au găsit Sala Palatului liberă în datele propuse de managementul artistei în luna curentă, din cauza numeroaselor spectacole dedicate sărbătorilor de iarnă.

Din păcate, bucureștenii o vor vedea pe artista belgiană la începutul anului viitor, doar într-un singur spectacol, pe 2 februarie 2020, la Sala Palatului. Inițial, fuseseră programate două concerte, pe18 și 19 noiembrie.

Cei care au cumpărat bilete la concertele de la București trebuie să știe că acestea își păstrează valabilitatea, iar locurile vor fi realocate în limita disponibilității, pentru noua dată a concertului.

Problemele de sănătate apărute după ce Lara Fabian a contactat o infecție într-o cursă aviatică transatlantică (s-a îmbolnăvit cu o zi înainte datei când urma să ajungă în România), au dus la anularea spectacolelor, schimbându-i artistei mai tot turneul său european, parte din turneul mondial “50 World Tour”.

Solista, cel mai bine vândută artistă de origine belgiană din toate timpurile, urmează să vină și la Cluj-Napoca, pe 14 ianuarie (Sala Polivalentă) data anunțată încă de la începutul anului curent de managementul său fiind neschimbată.

Citeşte şi:

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă
HOROSCOP

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă