Mergi direct la conținut »
Laura Cosoi, criticată dur de Oana Roman. De la ce a pornit totul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Laura Cosoi, criticată dur de Oana Roman. De la ce a pornit totul

Laura Cosoi, criticată dur de Oana Roman. De la ce a pornit totul

Laura Cosoi, criticată dur de Oana Roman. Totul a pornit de la rețeta de salată, recomandată de proaspăta mămică pe blogul personal, și despre care spune că scade riscul de malformaţii congenitale şi travaliu prematur.

Pentru a se asigura despre ce este vorba, Oana Roman a întrebat un specialist dacă este posibil așa ceva.

„O salată poate preveni travaliul prematur şi riscul de malformaţii congenitale la făt? Ce ar putea să conţine pentru a avea astfel de efecte? Mă întreb dacă există vreo bază ştiinţifică la chestia asta”, a fost întrebarea adresată de Oana Roman, după postarea făcută de Laura Cosoi. 

Nu există aşa ceva. Sunt prostii de păcălit audienţele şi îmi pare rău că personajele care nu au niciun habar promovează asemenea bazaconii”, este răspunsul specialistului Vasi Rădulescu.

„Am fost întotdeauna conștientă de beneficiile unei alimentații sănătoase și al unui mod de viață din care să nu lipsească mișcarea. Însă, odată cu perioada sarcinii, am resimțit mai intens această responsabilitate. Alegerile alimentare influențează nu numai sănătatea mea, ci și cea a fetiței mele. De aceea, am căutat să fiu cât mai bine informată, pentru a-i oferi bebelușului meu acele alimente care să-i asigure o sănătate „de fier”! Cartofii dulci la cuptor cu fasole neagră sunt un preparat simplu de realizat. Am adăugat în această rețetă și frunze de baby spanac, un superaliment, ideal pentru femeile însărcinate. Conține mari cantități de acid folic, care scade riscul de malformații congenitale și travaliu premature”, a scris Laura Cosoi pe blog, despre salata minune.  Laura Cosoi a născut pe 11 iunie, o fetiță perfect sănătoasă.

Citește și

Salarii și de 4.000 de euro pe lună! Bugetarii care aveau ca scop stoparea pestei porcine câștigă de 10 ori mai bine decât un profesor

 

Close
Închide
  Close