MENIU CAUTĂ

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, dă detalii despre afacerea pe care o are. „A fost ideea lui și talentul meu”

Distribuie

Laura Dincă are propria ei afacere și este foarte mândră de acest lucru. Tânăra a mărturisit că ideea a fost a iubitului ei, fostul politician Cristian Boureanu.

 

La 23 de ani, iubita lui Cristian Boureanu, se ocupă de afaceri. Laura Dincă are un brand de rochii, și-a deschis un showroom și are toată susținerea partenerului său în tot ceea ce face.

Laura Dincă a mărturisit, într-un interviu pentru perfecte.ro, că afacerea a fost ideea iubitului ei, Cristian Boureanu.

„A fost ideea lui și talentul meu! Cristian m-a susținut și m-a ajutat să scot prima mea colecție, chiar dacă fizic nu a putut să fie lângă mine, fără el nu aveam curaj! Și îi mulțumesc!”, a declarat Laura Dincă.

„Sunt de ceva timp în acest domeniu (cam de 2 ani) și îmi place ceea ce fac… Eu mă ocup de partea creativă. Showroom-ul nostru se află în Dorobanți, unde avem și un vintage și comercializăm numai produse de brand”, a mai spus ea.

Laura Dincă, în vârstă de 23 de ani, este actuala iubită a fostului politician Cristian Boureanu. Cristian Boureanu, în vârstă de 46 de ani, a mai fost căsătorit cu Valentina Pelinel și cu Irina Boureanu, cu aceasta din urmă având o fiică, Ioana. Cristian Boureanu a trecut prin numeroase probleme în ultima perioadă de timp. În iunie 2017, fostul politician a fost protagonistul unui scandal în trafic cu Poliția Rutieră. Atunci, fostul parlamentar Cristian Boureanu a avut o ieşire violentă, după ce şoferul maşinii în care se afla, alături de iubita sa, a fost tras pe dreapta pentru un control. Cearta dintre poliţişti şi Cristian Boureanu a durat zeci de minute până la momentul încătuşării.

Citește și: VIDEO | Tribut impresionant pentru Catedrala Notre-Dame, pe străzile din Paris. Momentul a fost filmat de un turist

 

Citește mai multe despre cristian boureanu și Laura Dinca pe Libertatea.

Comentarii