Mergi direct la conținut »
Laura Dincă, primele declarații după accidentul de la schi. Ce spune  iubita lui Cristian Boureanu despre ce a pățit pe pârtie Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Laura Dincă, primele declarații după accidentul de la schi. Ce spune iubita lui Cristian Boureanu despre ce a pățit pe pârtie

Laura Dincă, primele declarații după accidentul de la schi. Ce spune iubita lui Cristian Boureanu despre ce a pățit pe pârtie

Laura Dinca, iubita lui Cristian Boureanu, a făcut primele declarații după ce s-a spus că a avut un accident teribil la schi.

Despre Laura Dincă s-a spus că s-ar fi accidentat grav la schi. Iubita ex-politicianului Cristian Boureanu a ținut să lămurească situația. Aceasta a spus ce i s-a întâmplat și care este starea sa, de fapt.

„Am avut pur şi simplu o contractură şi a trebuit un pic masat. După cinci minute am plecat înapoi pe pârtie, n-am avut nicio problemă. Schiez de la trei ani, ştiu ce înseamnă. Nu, nu s-a speriat nimeni.

Ştiam ce am, numai că trebuia să mă opresc să fiu puţin masată pe loc, să pot să continui. Normal, că nu mi-a luat nimeni declaraţia. Nu a fost nimic grav şi atâta tot”, a declarat laura Dincă la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Laura Dincă, în vârstă de 23 de ani, este actuala iubită a fostului politician Cristian Boureanu. Cei doi se pregătesc de nuntă.
Cristian Boureanu, în vârstă de 46 de ani, a mai fost căsătorit cu Valentina Pelinel și cu Irina Boureanu, cu aceasta din urmă având o fiică, Ioana. Cristian Boureanu a trecut prin numeroase probleme în ultima perioadă de timp. În iunie 2017, fostul politician a fost protagonistul unui scandal în trafic cu Poliția Rutieră. Atunci, fostul parlamentar Cristian Boureanu a avut o ieşire violentă, după ce şoferul maşinii în care se afla, alături de iubita sa, a fost tras pe dreapta pentru un control. Cearta dintre poliţişti şi Cristian Boureanu a durat zeci de minute până la momentul încătuşării.

Citește și: Guvernul Boc a înmuiat pedepsele pentru pedofili, Guvernul Cioloș le-a lăsat la fel, iar Guvernul Dăncilă nu e interesat!

 

Close
Închide
  Close