MENIU CAUTĂ
03 Ian. 2014 08:23 , de Geo Berciu

Lavinia Pârva, iubita lui Ştefan Bănică Jr., PRIMELE DECLARAŢII DESPRE CĂSĂTORIE! Vezi ce planuri are în 2014!

Distribuie

La câteva luni după divorţul îndelung mediatizat de Andreea Marin, Ştefan Bănică şi-a găsit fericirea în braţele Laviniei Pârva. Nimeni nu le-a dat, la început, vreo şansă de reuşită ca şi cuplu, considerând că este doar un moft al artistului, însă lucrurile au început să devină serioase.

Povestea de dragostea care, durează de doi ani spun gurile rele şi anumite fotografii de paparazzi, a devenit oficială la jumătatea lunii septembrie, o dată cu declaraţiile lui Ştefan Bănică. Acum însă, la patru luni distanţă, Lavinia Pârva poartă pe deget un inel cu diamante, oferit de către iubitul ei, aşa cum singură a recunoscut.

Numai că, Laviani nu ia în calcul o eventuală căsătorie în 2014. Deşi spune că totul între ea şi Bănică merge de minune, cântăreaţa a recunoscut în emisiunea „Răi da’ buni” că nu are de gând să se mărite în acest an.

Zvonurile spun însă altceva. Lavinia petrece aproape tot timpul în casa lui Ştefan, acesta i-a dat un inel şi a mers până la Timişoara pentru a-i cunoaşte părinţii, deci şansele de a-i vedea în faţa altarului îna cest an sunt destul de mari.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii