MENIU CAUTĂ
31 Aug. 2018 10:35

Liviu Vârciu, dezvăluiri uimitoare despre viața lui. ”Am fugit de acasă”

Distribuie

Liviu Vârciu este un mare iubitor de animale și vorbește despre această dragoste a sa cu Andra Trandaș, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars, unde dezvăluie multe întâmplări din viața sa legate de cățeii de care se simte atât de legat sufletește.

Liviu are în prezent doi câini, Paco și Lala, dar mărturisește că patrupedul pe care l-a iubit cel mai mult a fost primul său cățel, Mike, pentru care a trecut prin niște peripeții incredibile.

'L-am iubit foarte mult pe Mike, am fugit de acasă pentru el. Mama nu-l voia, nu a fost deloc de acord cu el. Într-o seară am plecat cu el de acasă, am stat pe străzi, am dormit într-o scară de bloc. La un moment dat a venit frate-miu după mine, pentru că ai mei erau disperați și nu știau unde sunt, erau la un pas să cheme poliția. Până la urmă mama s-a înduplecat. Apoi Mike a făcut o viroză, plecam de școală să-i fac injecția și îi dădeam cu seringa mâncare. De obicei nu se scapă din boala aia, dar eu l-am scăpat și a trăit 14 ani. Este câinele pe care l-am iubit cel mai mult. A fost un câine genial. Am plâns în momentul în care nu l-am mai avut. Mă apăra tot timpul. M-am lovit la un moment dat de gard și a venit și m-a lins unde m-am lovit. Nu mi-a venit să cred, 'povestește Liviu Vârciu în cadrul emisiunii 'Stăpânii vedetelor' de la Antena Stars.

Citește și

Cristina Neagu, dezvăluiri pentru revista ELLE: „Uneori sunt prea dură și prea impulsivă. Mai ridic tonul”

 

Comentarii