MENIU CAUTĂ

Liviu Vârciu e în război cu vecinii. Vrea să afle cine aruncă gunoaie în pădure, lângă casa lui!

Distribuie

Liviu Vârciu locuiește de câțiva ani într-o vilă din Băneasa, aflată în apropierea unei păduri, pe care o găsește mai mereu plină de gunoaie. El a făcut apel la vecini să păstreze curățenia, dar degeaba, iar acum vrea să schimbe foaia.

Vârciu a reușit să-și ridice, cu ceva eforturi financiare și împrumuturi de la prieteni și de la bănci, într-un cartier rezidențial din Băneasa, o casă de vis, care se întinde pe o suprafață de 135 de metri pătrați. La subsol sunt garajul, crama și studioul de înregistrări, jacuzzi și saună, iar la parter, livingul, un birou, bucătăria și o terasă de 50 mp.

O vreme, reședința lui a fost cam ”solo” în zonă. Iar când au apărut vecinii, au apărut și problemele.

Un mare dușman al dezordinii și al mizeriei, actorul și prezentatorul de televiziune a descoperit îngrozit că lumea aruncă gunoaie în pădurea din vecinătate. A-nceput să facă pe detectivul, întrebând din ușă-n ușă dacă a văzut cineva făptașul; nici un rezultat. A amenințat cu reclamații; din nou, nici un rezultat. Acum, e pe cale să renunțe la a mai fi băiatul bun din zonă și să le declare pe față război vecinilor, pentru că nu mai suportă situația. După ce va prinde făptașul în flagrant delict, e decis să ia măsuri împotriva lui.

Tot singur. Cel puțin oficial

În casa lui care se-nvârte după soare Liviu e singur. De când s-a despărțit de mama fetiței sale mai mici, Anda Călin, nu și-a mai făcut, oficial, altă iubită. E și greu să-i intre o fată în grații și să și rămână acolo, că Vârciu e cam fixist! El vrea alături o parteneră care să fie și frumoasă & sexy, și gospodină, și permisivă, pentru că vrea să-i fie respectată intimitatea și să nu i se impună restricții de program.

CITEȘTE ȘI:

Primele filmări de la Mărculești, lagărul care apare în documentele istorice găsite în dosarul ”Moscova 2”!

 

 

Citește mai multe despre Liviu Vârciu pe Libertatea.

Comentarii