Mergi direct la conținut »
Liviu Vârciu, enervat la culme. Ce a descoperit pe internet
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Liviu Vârciu, enervat la culme. Ce a descoperit pe internet

Liviu Vârciu s-a enervat la culme după ce a descoperit că pe rețelele de socializare există mai multe conturi false care se folosesc de imaginea sa.

Situație neplăcută pentru Liviu Vârciu. Artistul și-a exprimat dezamăgirea printr-un mesaj pe care l-a transmis pe Facebook. El a arătat și două dintre conturile false care îi folosesc imaginea și pe care le-a descoperit pe rețelele de socializare.

„Dragi prieteni, nu înteleg cum unii pot fi atât de idioți, încât sa îmi ia filmulețele mele și să se dea drept mine. Vă rog să dați report la toți. Acestea sunt doar 2 dintre conturile false. Să îi…”, a scris Liviu Vârciu în mediul online.

Liviu Vârciu, în vârstă de 37 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la public. Ulterior, Liviu Vârciu s-a concentrat pe cariera de actor, dar și de prezentator de emisiuni de televiziune.

Citește și: Libertatea, despre publicitatea mincinoasă din propriul ziar, din presă, de pe TV și de pe internet! Afacerea suplimentelor alimentare care promit că te vindecă de cancer!

 

Close
Închide
  Close