Mergi direct la conținut »
Liviu Vârciu spune exact care este relația cu fosta lui iubită. Nimeni nu se aștepta să fie chiar așa
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Liviu Vârciu spune exact care este relația cu fosta lui iubită. Nimeni nu se aștepta să fie chiar așa

Liviu Vârciu spune exact care este relația cu fosta lui iubită. Nimeni nu se aștepta să fie chiar așa

Liviu Vârciu a dezvăluit care este relația pe care o are cu fosta lui parteneră și mama mezinei sale.

De Dana Aramă,

Liviu Vârciu a făcut lumină în ceea ce privește relația pe care o are în prezent cu fosta sa iubită, Anda Călin, cea care i-a dăruit o fetiță, Anastasia.

„Cea mică o țin eu 2-3 zile, o ține Anda 2-3 zile. Oricum, este exact lângă mine, la 3 minute de mers cu mașina. Suntem cumva vecini. Când sunt la muncă, când vreau să o văd, vine, stăm toți trei. Adică nu fac vreun efort prea mare.
Ne înțelegem foarte bine. Suntem foarte buni prieteni. Copilul primează și toată viața noastră vom fi legați unul de altul, chiar dacă vrem, chiar dacă nu vrem. Dar relația noastră merge foarte bine, suntem foarte buni prieteni. Ne înțelegem mult mai bine.
Chiar am avut turta și a fost o petrecere frumoasă la nașa acasă”, a spus Liviu Vârciu, la „Răi da Buni”, de la postul de televiziune Antena Stars.

 

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la public. Ulterior, Liviu Vârciu a fost actor, dar și prezentator de emisiuni de televiziune. A fost căsătorit o singură dată, cu o fostă asistentă de televiziune. Liviu Vârciu are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda CălinLiviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit anul acesta.


Citește și: REPORTAJ: Cântărește jumătate de tonă și are aproape 200 de ani. Povestea covorului dăruit de un sultan și adus din Ada Kaleh în moscheea din Constanța/ VIDEO&FOTO

 

Close
Închide
  Close