Mergi direct la conținut »
Lora, criticată dur pentru ținuta purtată la Media Music Awards . Ce a răspuns artista
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Lora, criticată dur pentru ținuta purtată la Media Music Awards . Ce a răspuns artista

Lora, criticată dur pentru ținuta purtată la Media Music Awards . Ce a răspuns artista

Lora a atras toate privirile la Media Music Awards de la Sibiu, după ce a ales să poarte o ținută extrem de sexy. Dacă unii au apreciat alegerea ei, alții au criticat-o dur. Interpreta le-a răspuns imediat răutăcioșilor.

De Livia Lixandru,

Lora a postat pe contul de socializare mai multe  imagini de la eveniment, în care apare pozându-se cu fanii și semnând autografe pentru admiratorii mai tineri. Unul dintre prietenii virtuali a criticat-o pentru felul în care s-a îmbrăcat. „Cum poți să ai ținuta aia în fața unor copii, ce exemplu dai?”, a scris bărbatul.  Lora i-a dat imediat replica fanului. „Că poți să arăți foarte bine la 34 de ani și că poți să fii și frumoasă și deșteaptă și îndrăzneață și să ai și carieră. Tu ce exemplu ești pentru cei din jur?”, a scris cântăreața.

media music awards 2016 lora2

Lora nu mai vrea un copil

După ce a dat de înțeles că își dorește din tot sufletul să devină mămică, Lora pare să dea înapoi de la planu de a rămâne însărcinată. Drumurile lungi, turneele și programul haotic par să o fi făcut pe artistă să amâne momentul în care va deveni mămică. Ea spune că beneficiază de sprijinul apropiaților în tot ce face în carieră. ”Nu sunt singură în tot zbuciumul ăsta. Cel mai mare susinător al meu este publicul, apoi familia. Familia mea e formată din cei mai mari fani ai mei. Și omul care este managanerul meu, prietenul meu, iubitul meu, este foarte important”, a declara Lora, la Antena Stars.

Close
Închide
  Close