Mergi direct la conținut »
Lora a dezvăluit misterul. “Trebuie să știți trei lucruri despre mine ”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Lora a dezvăluit misterul. “Trebuie să știți trei lucruri despre mine ”

Lora a dezvăluit misterul și le-a împărtășit fanilor, care sunt cele trei lucru pe care ar trebui să le știe despre ea. Artista a postat un mesaj pe contul de socializare.

De Livia Lixandru,

Lora este una dintre cele mai sexy artiste de la noi. Este activă în mediul virtual și își ține la curent admiratorii cu tot ceea ce face. Recent, acesata le-a dezvăluit micul ei secret.

Lora a dezvăluit misterul și a vorbit despre lucruri mai puțin știute despre ea

„Trebuie să știți trei lucruri despre mine. În primul rând, cercul meu (n.r. de oameni/prieteni) este restrâns. În al doilea rând, sunt loială până la final. În al treilea rând, nu mă las păcălită”, a scris artista pe contul său de socializare.

În prezent este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și în același timp una care își poate satisface aproape orice capriciu financiar, însă în urmă cu câțiva ani Lora a fost atât de săracă, încât hainele și pantofii erau un lux pentru ea. Artista nu doar că nu încearcă să-și ascundă trecutul, dar îl și împărtășește cu publicul ei.

Citește și


VIDEO/ Contabilitatea tristă a sărăciei: pensionarii cu venituri mici nu au dreptul la ajutor de încălzire. Lemnele de foc, udate cu lacrimile bătrânilor


 

Close
Închide
  Close