MENIU CAUTĂ

Lucrurile sunt din ce în ce mai serioase între Florin Pastramă și Brigitte Sfăt. Bruneta îl implică în afacerile ei cu haine

Distribuie

Relația dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă este in ce în ce mai serioasă. Bruneta a decis să-l implice pe noul ei iubit în afacerea cu haine pe care o are.

 

Până să intre la show-ul Ferma, Brigitte Sfăt se ocupa împreună cu Corneliu Oană, fostul ei iubit, de magazinul de haine pe care îl are într-un mall din Capitală. Odată începută idila cu Florin Pastramă, Brigitte Sfăt a decis să-l coopteze pe noul ei iubit în afacerile ei.

Ea vrea să îl pună şef la magazinul de haine pe Florin Pastramă. Cei doi au fost în Italia de unde au adus articole de brand pentru aprovizionare.

„Cât a lipsit Brigitte, Corneliu s-a ocupat de magazin, semna acte, făcea plăţi şi tot ce ţinea de el ca asociat. Până pe 28 martie a făcut asta, apoi a decis să se retragă din această poziţie şi a făcut demersurile legale, a semnat nişte acte”, a declarat o sursă pentru click.ro.

„Pastramă deja şi-a intrat în drepturi. A fost pe la magazin, s-a uitat pe la marfă, a făcut inspecţia, cum s-ar zice. În Italia au fost la outletul de unde Brigitte aduce mereu haine”, a adăugat aceeași sursă.

Citește și: Mihai Neșu și-a regăsit talentul copilăriei! A revenit la o veche pasiune, care putea să-i fie meserie: „Încerc să mă relaxez și să fac ceva util și pentru ceilalți”

Citește mai multe despre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă pe Libertatea.

Comentarii