Accidentat grav la picior, Augustin Viziru a fost nevoit să se retragă din cursa “Survivor”, pentru marele premiu de 100.000 de lei, menționând că nu a venit în Republica Dominicană nici pentru faimă, nici pentru bani, ci pentru a le demonstra tuturor că poate rezista cu stoicism provocărilor. Din păcate, însă, ghinionul a fost cel care i-a stricat toate planurile, iar Viziru a plecat din concurs extrem de supărat. Totuși, și-a făcut o ieșire de zile mari, întrucât i-a eclipsat pe toți colegii lui, oferindu-le o știre în exclusivitate. Și lor, și telespectatorilor. Astfel, pe un ton extrem de natural, actorul a spus că viața lui e pe cale de a se schimba la 180 de grade, întrucât va deveni tătic în scurt timp:

”Sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei, întrucât viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme. Pentru că îmi voi întemeia o familie, când ajung acasă. Mă însor, o să am și un copilaș. Este o bucurie enormă în sufletul meu. Din momentul în care am aflat că particip la «Survivor România» singurul meu obiectiv era să fiu un model pentru copilul meu”, a declarat Viziru, cu lacrimi în ochi, vizibil întristat că este nevoit să abandoneze competiția atât de repede. Ulterior, Ruby l-a dat de gol și a afirmat, bucuroasă pentru el, că va fi tată de fată.

A ținut secretă viața amoroasă

Aceste mărturisiri au venit ca un șoc pentru mulți dintre cunoscuții lui, care nu aveau nici cel mai mic indiciu că Viziru este implicat într-o relație serioasă și are intenții clare de a-și pune pirostriile. După divorțul de Oana Mareș, Augustin nu și-a mai asumat public nici o relație amoroasă, deși a fost fotografiat în repetate rânduri în compania mai multor domnișoare. Ajuns însă la aproape 40 de ani, actorul și-a dat seama că este timpul să aibă moștenitori. Conștient însă de faptul că o expunere mediatică i-ar putea dăuna relației, Viziru a încercat să-și protejeze cât mai mult logodnica. Dovadă stă și faptul că prietenii cei mai apropiați i-au înțeles decizia și au încercat să facă front comun pentru a-i proteja identitatea.  

Citeşte şi:

Augustin Viziru, accidentare la Survivor România

Îți mai aduci aminte de Oana Mareș, fosta soție a lui Augustin Viziru? Cum arată și cu ce se mai ocupă în prezent

Augustin Viziru a vorbit despre banii pierduți la cazino. „Când am ajuns la zero m-am lăsat”

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni