În fotografie, Adela Popescu a purtat un palton negru și foarte larg, care nu i-a fost pe plac mamei sale. Aceasta nu s-a abținut și i-a spus direct fiicei sale să își mai schimbe stilul.

„Nu-ți mai lua, măi, mamă, haine lărgi. Altfel ar fi arătat pe tine un paltonaș cambrat și mai scurtuț. Zise ea nefericită în timp ce mă poza în parcarea unui supermarket. :)” a fost mesajul amuzant postat pe Instagram, de Adela Popescu.

La sfârșitul anului trecut, Adela Popescu a născut, pentru a doua oară, un băiețel perfect sănătos. Prezentatoarea TV a postat pe contul de socializare prima imagine de pe patul de spital, alături de care a scris un mesaj pentru prietenii virtuali.

La scurt timp după ce a devenit pentru a doua oară tată, Radu Vâlcan a postat și el un mesaj emoționant. „După ce că este epuizată, frumoasă și superbă, mă mai și sprijin pe ea de emoții! ?Vă iubesc!”, a scris și Radu Vâlcan în dreptul imaginii postate pe contul de Facebook.

Citește și

Nereguli revoltătoare: raportul oficial arată că Spitalul Ilfov a mințit publicul și că medicul fals a operat vreme de 10 ani!

 

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO
GSP.RO

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO