De Elena Alexandru,

Elena îşi ajută părinţii cu bani

“Venea de la şcoală, de aici din Caracal, şi apoi o duceau la Craiova, la canto. Se împrumutau de bani ca să o ducă la diverşi compozitori. Au fost şi la Bucureşti, au stat câteva zile la un hotel şi au rămas fără bani. S-au întors cu «naşul», pe tren”, ne-a povestit vecina Elenei. Deşi acum solista a devenit celebră, Anisia Popa susţine că este neschimbată. Elena îşi ajută părinţii şi niciodată nu a uitat nici de mama Ani, pe care o vizitează ori de câte ori ajunge la Caracal.
“Este la fel de drăgăstoasă cu noi. De Sărbători mi-a făcut cadou o trusă de machiaj. Ne ajută şi cu bani dacă avem nevoie”, ne-a mărturisit femeia.

«În liceu, avea note de 7 şi 8»

Şi Claudia Vanea, fosta dirigintă a solistei, are cuvinte de laudă la adresa Elenei: “Drumurile la Craiova, dar şi la Bucureşti, pentru lecţiile de canto şi audiţii, i-au adus mari probleme Elenei şi la şcoală, ajungând chiar în situaţia să rateze bacalaureatul din cauza absenţelor. Avea note de 7 şi 8. A fost o elevă muncitoare. Era plecată mai tot timpul, dar s-a descurcat”, ne-a declarat aceasta.

Ce zic foştii concurenţi la Eurovision despre piesa «Zaleilah»

  • Luminiţa Anghel, membru al juriului în acest an la Eurovision, dar şi fostă concurentă, apreciază melodia care a câştigat finala: “Piesa care a câştigat finala naţională e pozitivă şi a fost completată deopotrivă de un show tonic. Mandinga, care se bucură şi de notorietate, a câştigat detaşat concursul”.
  • Gabi Băruţă (Hotel FM), trupa care ne-a reprezentat anul trecut la Eurovision: “E o piesă reprezentativă pentru majoritatea românilor, e un fel de zacuscă locală. Cea mai bună prestaţie a avut-o Electric Fence. Piesa lui Josan a fost una bună, dar ca show nu a strălucit”.
  • Mihai Trăistariu susţine că a avut multe surprize plăcute atunci când a vizionat finala selecţiei naţionale Eurovision. Totuşi, artistul a mai spus că nu a simţit “o melodie care să-i rămână în cap”. În opinia sa, piesa lui Costi Ioniţă, “Zaleilah”, este cea mai potrivită să reprezinte România la Eurovision.
Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine