Mergi direct la conținut »
Mama Deliei dă cărțile pe față. Nu putea să-l sufere pe Nick de la N&D
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mama Deliei dă cărțile pe față. Nu putea să-l sufere pe Nick de la N&D

Gina Matache, mama Deliei, a dat cărțile pe față. Artista a vorbit despre Nick, fostul coleg al fiicei sale din trupa N&D.

De Dana Aramă,

Delia este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. Ea a devenit celebră după ce a cântat alături de Nick în trupa N&D, care făcea furori cu ani în urmă. Recent s-a aflat motivul pentru care Nick de la N&D și Delia s-au despărțit, fiecare văzându-și de cariera sa.

Mama Deliei a făcut dezvăluiri despre acea perioadă din viața artistică a fiicei sale.

 

Mama Deliei dă cărțile pe față. „Am plâns”

Gina Matache, care în ultima vreme s-a pus pe slăbit, a acordat un interviu pentru o emisiune de la Kanal D, în care a vorbit despre Nick de la N&D.

„Am plâns, nu puteam să-l sufăr pe Nick, mi se părea ceva nou să văd un bărbat cu cercei la mine la ușă. Voiam să o trimit în America să facă Conservatorul. Am investit mult, dar mi-a dat toate planurile peste cap. Foarte greu am acceptat, nu aveam încredere. Când am auzit prima piesă de la N&D într-un magazin îmi venea să strig în gură mare că e fata mea. Și taică-su a avut talentul lui. Sunt în relații bune, normale cu tatăl fețelor. Nu poți să zici nimic când e vorba de asta. I-am zis că dacă asta e dorința lui. Eram despărțiți, dar țineam legătură. Și fețele au fost de acord. Schimbat este fizic, dar același om în esență”, a declarat Gina Matache, mama Deliei.

EXCLUSIV | Orban, despre fotografia controversată: „Era ziua mea, au venit câțiva colegi să-mi facă o surpriză și i-am servit, cum e normal, cu un pahar de ceva”
Recomandări
EXCLUSIV | Orban, despre fotografia controversată: „Era ziua mea, au venit câțiva colegi să-mi facă o surpriză și i-am servit, cum e normal, cu un pahar de ceva”
 

Te-ar putea interesa și: VIDEO EXCLUSIV/ Sanda Ladoși și șeful său de la circ, Bogdan Stanoevici, ”suspect de apropiați”! Idilă sau strategie de marketing?


Aceasta a vorbit și despre cele două fiice ale sale, Delia și Oana.

„Ciudat a fost la Oana că mi se rupea sufletul în mine când s-a măritat. Îmi părea și rău, îmi părea și bine. Noi am fost musafiri la nuntă Deliei, Răzvan s-a ocupat de tot. Emoții în biserică. Delia era năzbâtioasă rău, a făcut cât trei băieți. Nu chiulea, singură problemă am avut-o cu ea a fost cu instrumentul. Ea studia altceva de ce îi dădea profesorul. Diferența de vârstă e mare la ele: 9 ani.

Delia a încercat mereu să o protejeze, să o ajute. Oana este foarte supusă. La Oana n-am știut niciun iubit, la Delia era foarte greu să țină ceva secret că aflam din presă. La început plângeam, mă consumăm rău, după care ușor,-ușor m-am învățat. Oana a crescut cu povară asta, sora Deliei. Îmi spunea că n-o să poată face nimic din cauza asta”, a mai spus Gina Matache.

Tolo: Ce băgăm în urnă, aia ne iese din frapieră. Poza României în era COVID-19
Recomandări
Tolo: Ce băgăm în urnă, aia ne iese din frapieră. Poza României în era COVID-19
 

 

Gina Matache, despre viața personală. „Ar fi un miracol să mă mai îndrăgostesc”

 

„Ar fi un miracol să mă mai îndrăgostesc. De obicei la vârsta asta, noi femeile suntem mai împăcate, mai liniștite. Am grijă pentru că mult mai mult m-ar costa o boală decât un abonament la sală. Poate că dacă aș avea banii să-mi pice din cer, mi-aș face. Nu cred că intervențiile astea te fac mai frumoasă. Când le văd pe astea cu buzele cât casa… Pe mama și sora mea le-am pierdut la un an distanță, asta a fost cea mai grea perioadă. Dacă ar fi să-mi reproșez totuși ceva e că n-am putut să stau mult cu copiii, am pierdut o mare parte din evoluția lor”, a încheiat Gina Matache.


Citește și: EXCLUSIV/ Borcea nu se poate ține departe de Alina Vidican nici măcar după divorț. Ce a fost în stare să facă pentru a o avea aproape


Close
Închide
  Close