Mergi direct la conținut »
Marcel Toader a vorbit despre noua iubită. “Acum trei ani ne-am cunoscut, eram cu fosta soţie“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Marcel Toader a vorbit despre noua iubită. “Acum trei ani ne-am cunoscut, eram cu fosta soţie“

Marcel Toader a vorbit despre noua iubită. “Acum trei ani ne-am cunoscut, eram cu fosta soţie“

 Marcel Toader a vorbit despre noua iubită. Fostul soț al Mariei Constantin trăiește din nou fiorii dragostei. Afaceristul a mărturisit că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu femeia pe care a cuboscut-o în urmă cu trei ani.

„Este o femeie foare frumoasă, cu ochi frumoşi, cu un caracter frumos, inteligentă, independentă. Vreau să am o viaţă de familie. Este pe sufletul meu. Este o plăcere să întâlneşti o femeie cu care ai ce vorbi. Acum trei ani ne-am cunoscut, eram cu fosta soţie, eram puţin căsătorit. O cheamă Daniela. A spus că şi-ar dori un bărbat ca mine. Ea m-a căutat după trei ani. Nu ne grăbim, luăm lucrurile încet. Nu ne minţim, încercăm să spunem lucrurilor pe nume. Vaţa mea este o poveste. O să vă spun la vremea respectivă cu ce se ocupă, este femeie de afaceri”, a spus Marcel Toader la Antena Stars.

La începutul acestui an, Marcel Toader și Maria Constantin au divorțat, după o despărțire cu scandal. Artista a fost acuzată de infidelitate.

Citește și

INTERVIU EXCLUSIV/Talida Tolnai, handbalista medaliată cu bronz la Euro 2010, e vânzătoare în Zalău. ”Am fugit de sport, sunt fericită acum!”

 

Close
Închide
  Close