MENIU CAUTĂ

Mariah Carey a fost părăsită de iubitul miliardar. Acesta i-a lăsat inelul de logodnă de 10.000.000$

Distribuie

Mariah Carey (46 de ani) era pe ultima sută pe metri cu pregătirile de nuntă, însă se pare că aceasta nu va mai avea loc. Artista a fost părăsită de miliardarul australian James Packer, informează Daily Mail.

Revista australiană Woman’s Day susține că afaceristul, în vârstă de 48 de ani, s-a săturat de „cheltuielile extravagante” ale răsfățatei cântărețe și din cauza reality-show-ului ei, „ Mariah’s World”.

„Totul s-a terminat”, a confirmat un prieten de-al lui James penru publicație. „James nu a fost deloc încântat de reality- show-ul lui Mariah și de faptul că aceasta voia ca ei să-și expună viața sentimentală întregii lumi”, a mai adăugat sursa.

Potrivit revistei menționate, James nu i-a cerut înapoi  inelul de logodnă de 10 milioane de dolari și a lăsat-o să-l păstreze. Mariah Carey și James Packer s-au logodit în ianuarie anul acesta, după mai puțin de un an de relație și păreau extrem de fericiți împreună.
Printre fostele iubite ale magnatului James Packer se numără prezentatoarea postului de televiziune CNBC Tania Bryer, actriţa Joan Severance, fotomodelul Miranda Kerr şi cântăreaţa australiană Deni Hines. Packer a fost căsătorit cu fotomodelele Jodhi Meares şi Erica Baxter, cu aceasta din urmă, de care a divorţat în 2013, având trei copii.

Citește și:

Mariah Carey, într-o ipostază extrem de sexy. Poza cu care și-a surprins toți fanii | FOTO ÎN ARTICOL

Crize de divă. Mariah Carey a aruncat un laptop pe geam pentru că logodnicul ei a pus o melodiei de-a lui Beyonce

Citește mai multe despre Mariah Carey pe Libertatea.

Comentarii