Mergi direct la conținut »
Mario Fresh, la un pas de a părăsi concursul Exatlon. „Nu mai pot, îți jur”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mario Fresh, la un pas de a părăsi concursul Exatlon. „Nu mai pot, îți jur”

Momente tensionate la jocul pentru vilă la ediția de duminică a Exatlon. Mario Fresh a mărturisit că se simte foarte rău din cauza oboselii și nu mai poate concura.

Atât Faimoșii, cât și Războinicii s-au luptat pentru a ajunge la vilă. Mario Fresh le-a spus colegilor săi că ar putea abandona din cauza oboselii.

„Deci, crede-mă, mă uit și Alex și sunt gen.. Mă simt acolo cu el. Mă simt acolo, că îl vad că rămâne foarte mult în urmă și că nu mai are putere și se vede pe el că nu mai are putere. Vin mai în față decât el, dar eu sunt un fel de Alex din echipa Faimoșilor. Nu mai pot. Dar eu nu mai pot, îți jur! Îmi tremură tot corpul, nu înțeleg de ce îmi tremură corpul”, a spus Mario, conform Kanal D.

Faimoșii au discutat despre punctele slabe ale echipei lor și l-au luat în vizor pe Mario Fresh.

„Până acum ceva timp, Mihai și Gabi nu îl luau deloc pe Mario. Neaducând puncte ei, două trei săptămâni, au început să îl împartă pe Mario. Dar el a făcut și surpriza, aia e mai… Și asta nu că îl face pe el mai slab sau… Acum trebuie să recunoaștem, el e cântăreț, e un puști de 19 ani! Bravo lui! Să reziști două luni jumătate aici? Au fost și alți cântăreți aici și ai cel mai lung parcurs!”, a spus Costin Gheorghe.

Mario Fresh este iubitul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca.

Află cum funcționează relația la distanță dintre Alexia Eram și Mario Fresh.

sursă foto: captură video Kanal D


Citește și:

FOTO&VIDEO | Jurnalista Maria Andrieș l-a însoțit pe Dacian Cioloș în periplul său din Teleorman, județul lui Dragnea. Liderul Plus, schimb de replici cu simpatizanți PSD din Roșiorii de Vede: „Sunteți zero” / „Da, zero corupție”

Regizoarea Adina Pintilie, despre „Touch Me Not”: „Poți să-l urăști, dar după ce îl vezi. E un film care ești cu tine însuți”

VIDEO&FOTO/ La 80 de ani, o fostă asistentă gătește săptămânal pentru oamenii străzii. Viața de poveste a unui om simplu, pentru care „nu pot” nu există


 

Close
Închide
  Close