De Florian Gheorghe,

Marius Dobra Blues Band, trupa vieneză a artistului stabilit de 30 de ani în țara lui Mozart, se numără printre marile nume ale importantului eveniment ce va întruni nume reprezentative ale blues-rockului european. Zeci de trupe și soliști vor evolua preliminar în cele 15 locații, săli, biblioteci, instituții, zone de shopping și cazinouri, transformând orașul nord-olandez într-unul al blues-ului de pretutindeni.

Cetățean austriac de 25 de ani, românul, care în anii ʼ80 a activat cu legendarul grup sibian Riff (unde au mai activat Adrian Ordean, de la Compact B, ori saxofonistul Micky Pavel, fratele lui Marcel Pavel), a vizitat România de multe ori în ultimii 20 de ani, cu propria sa trupă de rock & blues, formată din muzicieni austrieci și a susținut multe concerte de club, în întreaga țară, dar și în Elveția, Germania și Ungaria.

Chitarist autodidact, Marius Dobra s-a impus în lumea bună a blues rock-ului european datorită originalității și compozițiilor personale, în detrimentul coverurilor consacrate. Căsătorit, tată a trei copii, muzicianul este o vedetă a festivalurilor vieneze, ultima participare importantă fiind la Viena Blues Spring Festival.

Marius Dobra Blues Band înseamnă: Marius Dobra (voce, chitară), Roman Kovacs (chitară bass), Matthias Ihrybauer (clape) și Martin ”Schutzi” Wagner (tobe).

Marius Dobra (stânga) , pe vremea când activa în trupa Riff
"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă