Mergi direct la conținut »
Marius Manole, mesaj înainte de o nouă ediție a show-ului Uite cine dansează. "Nu știu dacă m-aș uita"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Marius Manole, mesaj înainte de o nouă ediție a show-ului Uite cine dansează. "Nu știu dacă m-aș uita"

Marius Manole, mesaj înainte de o nouă ediție a show-ului Uite cine dansează. „Nu știu dacă m-aș uita”

Marius Manole, mesaj înainte de o nouă ediție a show-ului Uite cine dansează. Actorul este concurent la emisiunea de dans de la Pro TV.

De Dana Aramă,

Actorul Marius Manole este unul dintre starurile din showbiz-ul autohton care au acceptat provocarea de a dansa pe ringul de la emisiunea Uite cine dansează, de la pro Tv.

El face pereche cu coregrafa Olesea, ambii reușind să impresioneze de fiecare dată juriul și publicul cu dansurile lor.

 

Marius Manole, mesaj înainte de o nouă ediție a show-ului Uite cine dansează. „Prietenii îmi spun că nu înțeleg de ce mă stresez atât”

 

Înainte de ediția din cea de-a doua zi de Paște a show-ului Uite cine dansează, Marius Manole a transmis un mesaj fanilor săi de pe internet.

„Hristos a înviat!!!
Mai sunt trei ore și începe „Uite cine dansează” la Pro TV . Dacă nu aș fi aici, nu știu dacă m-aș uita. Probabil că da (în cazul în care nu aș avea repeții). Îmi place să văd oameni care fac altceva diferit decât fac în mod obișnuit, care vor să-și dovedească că pot să treacă peste oboseală și emoții…

Toți prietenii cu care vorbesc, îmi spun că nu înțeleg de ce mă stresez atât, că ce poate fi foarte greu. Aș vrea să fie lângă mine o săptămâna ???dar n-o să-i chinui, o să-i rog să trimită un sms la 1200 cu textul Marius .. să mă ajute să trec mai departe .. în seară asta ? Promiteți ???”, a spus actorul.

Close
Închide
  Close