Mergi direct la conținut »
Mărturisirea emoționantă a lui Gabriel Cotabiță: “A fost o noapte de calvar. Dacă nu era el, eu nu mai existam!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mărturisirea emoționantă a lui Gabriel Cotabiță: “A fost o noapte de calvar. Dacă nu era el, eu nu mai existam!”

Mărturisirea emoționantă a lui Gabriel Cotabiță: “A fost o noapte de calvar. Dacă nu era el, eu nu mai existam!”

După cumpăna pe care a avut-o anul trecut și lunile în care a fost în comă, Gabriel Cotabiță și-a propus să uite cea mai neagră perioadă din viața lui. Artistul a onorat invitația Florentinei Fântânaru și a vorbit deschis despre momentele cheie din existența lui. Primul a fost chiar la naștere. “Mama mi-a povestit de curând că niciun doctor nu-i dădea vreo șansă că mă poate naște. A fost o noapte de calvar. M-au scos cu forcepsul, cred că vreo opt ore s-au chinuit, după care domnul doctor de acolo i-a spus că trebuie să îmi pună numele lui, pentru simplul motiv că dacă nu era el, eu nu mai existam. Și de aceea mai am și numele Emil”, a povestit Gabriel Cotabiță.

De Andreea Archip,

FLORENTINA FANTANARU SI GABRIEL COTABITA

În schimb, el nu vrea să mai vorbească despre problemele foarte grave de sănătate pe care le-a avut anul trecut. „Eu vreau să uit tot ce a fost acolo, pentru simplul motiv că nu vreau să rămân agățat într-o întâmplare pe care am trăit-o și din care mi-am înțeles mesajul”, a precizat el la emisiunea “Dincolo de aparențe”. Prioritatea lui este oficializarea relației cu iubita sa, Alina. “Nu poate să mai existe vreo femeie pe lumea asta care să poată să îi ia locul, pentru că ea a dat un test pe care l-a trecut nu cu brio, ci cu magna cum laude”, a conchis Gabriel Cotabita.

Foto: Facebook

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close