MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2018 13:44

Mărturisirea lui Dani Oțil. „Am dormit în același pat cu mama până la 15 ani”

Distribuie

Prezentatorul de televiziune Dani Oțil a dat din casă. Acesta a mărturisit că a dormit în același pat cu mama sa până la vârsta de 15 ani.

 

În ediția de marți a matinalului „Neayza cu Răzvan și Dani”, Dani Oțil a făcut dezvăluiri din copilăria și adolescența lui.

Prezentatorul de televiziune a mărturisit că s-a hrănit cu biberonul până la vârsta de șase ani și că a dormit în pat cu mama lui până la vârsta de 15 ani.

„Am supt biberonul până la 6 ani. Am dormit în același pat cu mama până pe la 15 ani și nu prea adormeam decât dacă o țineam de lobul urechii”, a dezvăluit Dani Oțil, la emisiunea matinală de la postul de televiziune Antena 1.

Dani Oțil este prezent pe micile ecrane de foarte mulți ani. În ceea ce privește viața personală, Dani Oțil a trăit o poveste de iubire cu Mihaela Rădulescu, cea cu care s-a întâlnit de curând în platoul emisiunii pe care o prezintă alături de Răzvan Simion la Antena 1.

Citește și: 14 ani de la moartea lui Teo Peter. Adrian Ordean are amintiri groaznice: chemat să ia ce-a rămas, într-o pungă!

Citește mai multe despre Copilarie, dezvaluiri, Interviu, Mama și pat pe Libertatea.

Comentarii