MENIU CAUTĂ

Măruță cântă despre “Sânii tăi ca două ispite”! Nu-i Cătălin, ci tizul lui muzician, Ștefan, care și-a făcut taraf cu celebrul nume!

Distribuie

Profitând de faptul că aproape nu-i român consumator de TV care să nu știe cine-i Măruță, un tiz de-al prezentatorului PRO TV și-a făcut un taraf cu acest nume și a scos capul în lume, în căutarea celebrității.

Taraful lui Măruță sigur va fi nevoit să dea explicații, cel puțin la început, în legătură cu ”filiația” pe care mulți o vor presupune, iar Cătălin la fel de sigur va fi bănuit că patronează grupul care activează în zona muzicii de petrecere.

Cel mai probabil însă, prezentatorul de la PRO TV nu va fi încântat să vadă că numele lui e asociat cu taraful în cauză, înființat de muzicianul Ștefan Măruță, în vârstă de 26 de ani. Nu de alta, dar lăutarii au în repertoriu, pe lângă sârbe și hore, melodii intitulate ”De la țară am plecat”, ”Băutura-i rea”, ”Nu sunt putred de bogat” ori ”Am o casă ca oricare” sau… ”Sânii tăi ca două ispite”!

Fost elev al Școlii de Artă și Tradiții, din aceeași promoție cu Dănuț Ardeleanu și Formația Mierea României, Ștefan Măruță are origini oltenești, la fel ca tizul lui de la TV, la celebritatea căruia ”atentează” prin lansarea în showbiz sub această titulatură.


Citește și: 

EXCLUSIV | Tezaurul lui Vâlcov, trădat de un pașaport expirat! Cum arată banii pe care procurorii i-au găsit „creierului Guvernului Dăncilă”, când a fost condamnat la 8 ani de închisoare

Citește mai multe despre Cătălin Măruță pe Libertatea.

Comentarii