Mergi direct la conținut »
Mașina lui Hugh Grant a fost spartă. Ce mesaj le-a transmis actorul britanic hoților
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mașina lui Hugh Grant a fost spartă. Ce mesaj le-a transmis actorul britanic hoților

Mașina lui Hugh Grant a fost spartă. Ce mesaj le-a transmis actorul britanic hoților

Hoții au spart duminică seara mașina lui Hugh Grant. Deși a fost lăsat fără mai multe bunuri, actorul britanic i-a rugat pe hoți să-i returneze un scenariu.

Scenariul se afla într-o geantă în care se aflau, printre altele , și cardurile de sănătate ale copiilor actorului.

„În improbabila probabilitate că cineva îi cunoaşte pe cei care mi-au spart maşina în seara aceasta şi mi-au furat geanta, vă rog să îi convingeţi să îmi returneze măcar scenariul”, a scris Hugh Grant, într-un mesaj pe rețeaua Twitter.

Mașina lui Hugh Grant a fost spartă

Actorul britanic și soția sa Anna Eberstein, în timp ce se urcă în bolidul de serie limitată Ferrari F12 TDF care costă peste 400.000 de dolari.

Hugh Grant a spus că ar vrea ca geanta să fie returnată la adresa la care se află Ealing Studios, notează BBC.

În mai 2018, actorul britanic Hugh Grant s-a însurat cu Anna Eberstein după șase ani de relație și trei copii împreună. Eternul burlac în vârstă de 57 de ani și iubita lui au spus ”da” în cadrul unei ceremonii discrete.

Potrivit Mediafax, Hugh Grant este cunoscut în special pentru rolurile din comedii romantice, precum „Patru nunţi şi o înmormântare/ Four Weddings And A Funeral” (1994), „Notting Hill” (1999), „Pur şi simplu dragoste/ Love Actually” (2003), „Vise americane/ American Dreamz” (2006) şi cele două filme din seria „Bridget Jones”. El a fost recompensat, de-a lungul carierei, cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi un Cesar onorific (2006).

sursă foto: Hepta


Citește și VIDEO / Trei într-un TIR. Ce înseamnă să parcurgi 1.400 de kilometri într-un camion


 

Close
Închide
  Close