Mergi direct la conținut »
Mesaj emoționant al soției lui Leo Iorga, la două săptămâni de la moartea artistului
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesaj emoționant al soției lui Leo Iorga, la două săptămâni de la moartea artistului

Mesaj emoționant al soției lui Leo Iorga, la două săptămâni de la moartea artistului

Edy, fiul Paulei și al lui Leo Iorga, a împlinit 30 de ani, la două săptămâni de la moartea tatălui său. Chiar dacă este o perioadă grea, Paula a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare.

De Livia Lixandru,

Este prima aniversare a lui Edy Iorga fără tatăl său. Tânărul, care a împlinit vineri, 15 noiembrie, 30 de ani, suferă enorm din cauza pierderii părintelui său și cu greu a găsit puterea de a zâmbi. Însă mesajul mamei sale i-a mai alinat durerea.

”Te iubesc necondiționat, așa cum l-am iubit și pe tati”

”Tu, primul născut dintr-o iubire nemărginită, copia la indigo a lui tati Leo Iorga Leonard, îți doresc sa ai parte de tot binele din lume: multă iubire, putere, sanatate și credință în tot ceea ce faci.

Te iubesc necondiționat, așa cum l-am iubit și pe tati, care sigur este acum într-o lume mai buna și te/ne va ajuta așa cum și-a dorit. Fii binecuvântat dragul mamei, noul cap de familie! ❤❤ La mulți ani frumoși ca sufletul tău!”, a scris Paula Iorga pe Facebook.

Close
Închide
  Close