Mergi direct la conținut »
Mesajul Andreei Berecleanu de Sfântul Andrei. "Mama m-a sunat de dimineață și mi-a spus că era un nume..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mesajul Andreei Berecleanu de Sfântul Andrei. „Mama m-a sunat de dimineață și mi-a spus că era un nume…”

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu își aniversează ziua de nume în data de 30 noiembrie, de Sfântul Andrei.

De Dana Aramă,

 

În data de 30 noiembrie este sărbătoarea Sfântului Andrei, zi în care foarte mulți români își aniversează ziua de nume. Este și cazul multor vedete din showbiz-ul românesc, inclusiv al Andreei Berecleanu.

De onomastica sa, prezentatoarea principalului jurnal de știri de la postul de televiziune Antena 1 a transmis un mesaj emoționant.

„Astăzi e Sfântul Andrei. Mama m-a sunat dimineață și mi-a spus că era un nume la modă după anii ’70, dar și că mi se potrivește! Eu nu pot fi decât de acord. Mama știe și simte cel mai bine?. În plus, este un sfânt care mă va ocroti toată viață! Și asta, de asemenea, simt!

Mă bucur de această zi mult, aleg să fac ce îmi place, să îmi răsfăț sufletul. Și primesc multă dragoste din partea tuturor celor care îmi transmiteți urările voastre. Energia această extraordinară îmi aduce multă fericire. Mulțumesc! La mulți ani tuturor care își serbează astăzi onomastica!❤”, a notat vedeta pe contul său de socializare.

Andreea Berecleanu, în vârstă de 43 de ani, este una dintre cele mai admirate prezentatoare de televiziune din România. Are doi copii superbi, Eva și Petru, din mariajul pe care l-a avut cu fostul prezentator de televiziune Andrei Zaharescu. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estteician Constantin Stan.

Citește și: Lupii din filmul oficial de prezentare a României sunt de fapt din Norvegia! Pe site-ul sursă, imaginile costă între 50 și 169 de euro

 

Close
Închide
  Close